the people’s valley werkt voor LOI
11-11-2013 09:14:15 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3283 | Tags:

the people’s valley en de LOI gaan samenwerken! Op donderdag 17 oktober 2013 hebben the people’s valley en de LOI hun handtekening gezet voor een strategische samenwerking. Het internetbureau wordt verantwoordelijk voor het onder de loep nemen en vernieuwen van de web portalen van de LOI, te beginnen met LOI Kidzz. Na afronding van LOI Kidzz volgen meer websites van de LOI.

 

Philip Kok, CEO bij the valley: “We vinden het ontzettend inspirerend om samen te werken met een familiebedrijf dat al 90 jaar voorop gaat in onderwijs. De ervaring van de LOI binnen het onderwijs gecombineerd met de cross channel aanpak van the people’s valley maakt dit tot een unieke samenwerking.”

 

Jos van Eijken, commercieel directeur van de LOI: “Met the people’s valley hebben we een partner gevonden die ons helpt onze websites naar een volgend niveau te brengen. We kijken uit naar een goede samenwerking die verder gaat dan de traditionele opdrachtgever/-nemer relatie."

 

Over the people’s valley

Internetbureau the people’svalley ontwikkelt, bouwt, beheert en host effectieve en attractieve websites en online toepassingen zoals platforms en portals. Daarnaast zorgt het bureau voor traffic via online campagnes, bannering, SEO, SEA en social media. The people’svalley werkt onder andere voor ANWB, Fokker, IHC, Merwede, New York Pizza, ONVZ, Rabobank, Raet en Sandd. the people’s valley bestaat sinds 2005 en maakt met Veritate, PickleFactory en mobtzu onderdeel uit van the valley.

 

Over de LOI

Met ruim 900 opleidingen en meer dan 100.000 studenten, waarvan 20.000 HBO-studenten, is de LOI de grootste afstandsopleider van Nederland. Studenten kunnen kiezen voor flexibele thuisstudies, met docentbegeleiding via internet, of voor klassikaal studeren.De wil om kwaliteit te leveren staat bij de LOI centraal – al 90 jaar. Kwaliteit in docentbegeleiding, kwaliteit in lesmateriaal en altijd vooroplopend waar het de inzet van nieuwe technieken betreft. Naast opleidingen voor volwassenen en onderwijsoplossingen voor de zakelijke markt, biedt de LOI met LOI Kidzz tevens cursussen voor kinderen in het basis en middelbaar onderwijs.

 

 

www.thepeoplesvalley.nl

www.loi.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie