The Voice Kids lanceert app voor digitaal sparen
28-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4341 | Tags:

 

Voor het eerst in Nederland kan er met de speciale The Voice Kids app digitaal plaatjes worden gespaard; de zogenoemde Voicies. De te sparen Voicies zijn twaalf deelplaatjes van een spaarkaart. Wanneer de spaarkaart vol is komt er een afbeelding tevoorschijn van het speciaal voor The Voice Kids ontworpen poppetje Voicie. Tijdens iedere show wordt vooraf aangegeven dat er een spaar Voicie aankomt, die de kijker kan scannen met de in de app aanwezige QR-code scanner. Volle spaarkaarten kunnen via de app worden ingeleverd om kans te maken op fantastische prijzen.

 

Om het spaarsysteem van de Voicies zo interactief mogelijk te maken kunnen de deelnemers de dubbel verkregen Voicies onderling met elkaar ruilen en aan elkaar weggeven. De Voicies zullen niet alleen tijdens de uitzending van The Voice Kids te verkrijgen zijn, maar ook via  thevoicekids.nl en de sociale media kanalen Facebook en Twitter

 

Ook in het derde seizoen van deze jongste talentshow van RTL 4 veroveren kinderen het podium en daarmee de harten van de kijkers. Ongeacht hun leeftijd (8 t/m 15 jaar) doen ze velen versteld staan van hun talent, inclusief de coaches van The Voice Kids: Marco Borsato, Angela Groothuizen en Nick & Simon. De presentatie is weer in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbe.

 

De The Voice Kids app is ontwikkeld door Zhoof in opdracht van RTL en Talpa en is te downloaden voor iPhone en Android.

 

The Voice Kids wordt geproduceerd door Talpa.

 

www.thevoicekids.nl

www.rtl.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie