thispagecannotbefound.com lanceert nieuw bureau: Das Banner
01-10-2013 09:00:18 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3125 | Tags:

 

Digitaal productiebureau thispagecannotbefound.com lanceert een nieuw bureau. Das Banner is gespecialiseerd in de creatie van hoge kwaliteit banners voor alle schermen. Het speelt daarmee in op de sterke vraag naar dit soort banners bij creatieve bureaus en neemt ook het bijbehorende regelwerk uit handen van die bureaus.Das Banner maakt banners voor websites, mobiele telefoons, tablets en andere digitale schermen.

 

Banner wordt weer cool

thispagecannotbefound.com, bekend van prijswinnende digitale producties, zag een gat in de markt en speelt hier op in. Partner Edward Tetteroo: 'Banners worden vaak gezien als lelijk en irritant, een ondergeschikte vorm van communicatie. Ze zijn vaak niet mooi gemaakt, maar verder is de perceptie onterecht: het is een prachtig middel en belangrijk in de communicatiemix. Banners worden gecompliceerder en er is steeds meer mogelijk, het worden bijna kleine apps. Met Das Banner bieden wij 100% aandacht voor de banner - de banners worden weer cool." Voorbeelden van sterke banners geeft het bureau met werk voor onder andere Lexus, Microsoft, Samsung en Toyota.

 

Regelwerk uit handen

Het bureau heeft een gedreven team. Alexander de Haas, die de dagelijkse leiding heeft: "Het zijn digitale vakmensen met oog voor detail, die vol passie mooie, kwalitatief sterke en effectieve bannercampagnes maken. We nemen ook al het regelwerk uit handen: door onze relaties met diverse mediapartijen houden we de lijnen kort en halen we de stress en het gedoe bij de creatieve bureaus weg. Plus we meten en tunen de banners waar nodig, om het beste resultaat te behalen."

 

Toekomst van de banner

Tetteroo: “Mobiel wordt steeds belangrijker en er zijn tal van mogelijkheden op dit gebied. Momenteel worden de features die een mobiele device biedt nog niet ten volle benut, denk aan GPS, social integratie etc. Wij hopen hier met Das Banner verandering in te brengen.”

 

Naamgeving

Partner Jordi Buskermolen: “De keuze voor de naam Das Banner, naast dat dit kort en sterk is en precies vertelt wat het bedrijf doet, ligt dit ook in lijn met de toekomst plannen van het bureau. Er wordt achter de schermen gewerkt aan een tak genaamd L’App, waarmee we gaan participeren in de productie van mobiele concepten en startups.”

 

www.dasbanner.com

www.thispagecannotbefound.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

www.thispagecannotbefound.com