Tijdens het WK is er geen bal te zien bij Net5 - Juni is Mooie Mannen Maand
04-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 13933 | Tags:

 

Fotocredits: Disney

 

Terwijl alle mannen het over buitenspel, penalty’s en overtredingen hebben, kunnen de vrouwen in juni bij Net5 terecht. In de Mooie Mannen Maand is er namelijk geen bal te zien op de zender! Voetbal wordt gemeden, mooie mannen worden met open armen ontvangen. Op maandag, dinsdag, donderdag en zondag zijn er films te zien met de lekkerste hunks, onder wie Matthew McConaughey (Fool’s Gold), Channing Tatum (The Vow), Robert Pattinson (Remember Me) en Jesse Metcalfe (Beyond a Reasonable Doubt). Dat wordt wegzwijmelen in juni

 

Maandag – romantische comedy’s

De maandagen staan in juni vol met romantische comedy’s, inclusief mooie mannen. Zo speelt Matthew McConaughey een sexy surfer in Fool’s Gold. In deze film zijn Finn (Matthew McConaughey) en Tess (Kate Hudson) een gescheiden koppel dat jacht maakt op een 18e eeuwse schat en daarbij gedwongen moet samenwerken. Maar ook de films Life As We Know It met Josh Duhamel, Raising Helen met John Corbett, Six Days, Seven Nights met Harrison Ford en Music and Lyrics met Hugh Grant zijn op maandagen te zien.

 

Dinsdag – guilty pleasure dansfilms

De dinsdagen zijn gevuld met guilty pleasure films waar de mooiste acteurs in dansen. BijvoorbeeldStep Up waarin Channing Tatum een jongen van de straat speelt die smoorverliefd wordt op een balletdanseres (Jenna Dewan). Door onverwachte gebeurtenissen worden ze elkaars danspartner en zowel op als naast het podium vliegen de vonken er vanaf. Hiernaast spatten de volgende hunks op dinsdag van het scherm: Kellan Lutz in Stick It, Adam Garcia in Coyote Ugly en Antonio Banderas in Take the Lead.

 

Donderdag – romantisch drama
Op de donderdagen staan er romantische dramafilms geprogrammeerd, waaronder de televisiepremière van The Vow met de knappe Channing Tatum. De acteur speelt in deze film de pasgetrouwde Leo, wiens vrouw Paige (Rachel McAdams) na een auto-ongeluk met geheugenverlies ontwaakt en Leo niet meer herkent. In Remember Me maakt Robert Pattinson zijn opwachting en ook Liam Hemsworth (The Last Song) en Keanu Reeves (The Lake House) zijn bij Net5 in juni op donderdag te bewonderen.

 

Zondag – thrillers
Op zondag is de spanning te snijden vanwege de thrillers met mooie mannen in de hoofdrol. Onder anderen Ben Affleck schittert in Pearl Harbor en Matthew McConaughey speelt zowel in A Time to Kill als in The Lincoln Laywer. De knappe Jesse Metcalfe vertolkt in Beyond a Reasonable Doubt de rol van een onderzoeksjournalist die zichzelf opoffert om een corrupte Officier van Justitie te ontmaskeren. Ook John Cusack (Runaway Jury) en Clive Owen (Duplicity) zijn komende maand bij Net5 te bewonderen op zondagavond.

 

Mooie Mannen Maand in juni bij Net5

 

www.net5.nl/films

www.net5.nl

www.sbs6.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie