Tijdens het WK is er geen bal te zien bij Net5
21-03-2014 11:54:55 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2943 | Tags:

Terwijl alle mannen het over buitenspel, penalty’s en overtredingen hebben, kunnen de vrouwen in juni bij C terecht. In de Mooie Mannen Maand is er namelijk geen bal te zien op de zender! Voetbal wordt gemeden, mooie mannen worden met open armen ontvangen. Op maandag, dinsdag, woensdag en zondag zijn er films te zien met de lekkerste hunks, onder wie Matthew McConaughey (Fool’s Gold), Channing Tatum (Step Up), Robert Pattinson (Remember Me) en Ryan Reynolds (Buried). Dat wordt wegzwijmelen in juni!

 

Maandag – romantische comedy’s

De maandagen staan in juni vol met romantische comedy’s, inclusief mooie mannen. Zo speelt Matthew MacConaughey de sexy surfer in Fool’s Gold. In deze film zijn Finn (Matthew) en Tess (Kate Hudson) een gescheiden koppel dat jacht maakt op een 18-eeuwse schat en daarbij gedwongen moeten samenwerken.

 

Dinsdag – guilty pleasure dansfilms

De dinsdagen zijn gevuld met guilty pleasure films met de mooiste dansende acteurs. Bijvoorbeeld Step Up waarin Channing Tatum een jongen van de straat speelt die smoorverliefd wordt een balletdanseres (Jenna Dewan). Door onverwachte gebeurtenissen worden ze elkaars danspartner en zowel op als naast het podium vliegen de vonken er vanaf.

 

Woensdag – romantisch drama

Op de woensdagen staan er romantische dramafilms geprogrammeerd, waaronder Remember Me met de knappe Robert Pattinson. De acteur speelt in deze film de rebelse Tyler Hawkins. Wanneer hij tijdens een avond stappen betrokken raakt bij een vechtpartij, wordt hij opgepakt door een hardhandige politieagent. Om de agent terug te pakken, begint Tyler een relatie met zijn aantrekkelijke dochter Ally (Emilie de Ravin).

 

Zondag – thrillers

Op zondag is de spanning te snijden vanwege de thrillers die zijn te zien, waar uiteraard ook weer mooie mannen in spelen. Onder andere Ryan Reynolds maakt zijn opwachting in Buried, waarin hij een vrachtwagenchauffeur speelt die na een aanslag in Irak wakker wordt in een kist onder de grond, met alleen een aansteker en een mobiele telefoon.

 

Mooie Mannen Maand In juni bij Net5

 

www.net5.nl/films 

www.net5.nl 

www.sbs6.nl