TijdschriftenGala in nieuw jasje
18-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3559 | Tags:

De 16de editie van het TijdschriftenGala zal in menig opzicht afwijken van voorgaande edities. Het TijdschriftenGala vindt dit jaar plaats op 12 december in de entourage van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. De Groep Publiekstijdschriften heeft ervoor gekozen de avond een journalistieker en tegelijk dynamischer karakter te geven.

"Het gala blijft hét feest van het jaar voor de magazinesector, waar we vieren dat bladenmaken een geweldig vak is en waar we de besten in onze professie in het zonnetje zetten", zegt algemeen secretaris Harriët Schrier van de branchevereniging. ’De Mercurs, de Oscars van de tijdschriftenwereld, blijven we dus net als voorgaande jaren uitreiken. Maar die award show zal in een hoger tempo worden uitgevoerd.’

De presentatie is in handen van Rens de Jong van BNR Nieuwsradio. ‘Zijn deskundigheid en de inzet van diverse experts op gebieden als innovatie en merken staan borg voor een inhoudelijk kwalitatieve, maar compacte bijeenkomst met als thema ‘Print the Future’, gevolgd door een spetterend feest’, aldus Schrier.

Direct nadat de Mercurs zijn uitgereikt barst het feest los met top-dj’s in de zalen van het Scheepvaartmuseum en op het naast het museum aangemeerde partyschip de Supperclub Cruise. Egbert Jan Weeber draait in het museum, terwijl op het schip het fashion duo Ruud van der Peijl en Bas Kosters en benedendeks fashion stylist Isis Vaandrager de show bepalen. Schrier: ‘En uiteraard free drinks en snacks voor de bezoekers.’ Voor wie om 01.00 uur nog niet is uitgefeest, wordt een afterparty gehouden in de Jimmy Woo, de meest trendy club van Amsterdam.

mercurs.nl/kaartverkoop

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie