Tinc PR & Events werkt voor XITE
19-12-2013 12:39:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3205 | Tags:

Tinc is aangesteld als communicatie adviesbureau voor de XITE Awards, die op 13 maart 2014 worden gehouden in AIR Amsterdam.

 

Na de eerste editie in maart 2013 keren de XITE Awards in 2014 terug in AIR Amsterdam. Voor het gehele PR traject heeft XITE Tinc als communicatie partner gekozen. Het Amsterdamse bureau is in de laatste jaren uitgegroeid tot expert op het gebied van lifestylecommunicatie en werkt voor toonaangevende merken zoals Samsung, art ‘otel en Absolut Vodka.

 

Creatieve partner

“Met Tinc PR als communicatie partner voor de XITE Awards verwachten wij creatieve stappen te maken”, aldus Yolan Post, marketing manager van XITE. “Hun enorme netwerk in het medialandschap en de ervaring die zij hebben in het branden en activeren van merken, maakt voor ons Tinc dé ideale partner voor de XITE Awards. De doelgroep van XITE is young, fun en social, kenmerken waar Tinc zich ook mee kan identificeren. “

 

Over XITE

XITE bereikt in totaal 5,8 miljoen huishoudens en is daarmee de grootste muziektelevisiezender van Nederland. XITE werkt nauw samen met alle grote platenmaatschappijen en maakt daarnaast eigen programma’s zoals het dagelijkse programma Daily Noise, waarin presentator Sol Wortelboer artiesten ontvangt. Ook is er het programma Forever Young, de gelijknamige clubtour gepresenteerd door Gwen van Poorten. XITE heeft een permanente tv-studio in de Ziggo Dome.

 

Over Tinc PR & Events

Tinc is al ruim negen jaar actief als communicatie adviesbureau op het gebied van fashion, technologie, interior design en hospitality. Tinc staat voor creativiteit en toewijding, wat zij heeft voor onder andere de opdrachtgevers PPHE Hotel Group, PIOGG, Berkeley International en MINI JAMBOX. Naast communicatie advies is Tinc ook bedreven in het activeren van merken. Als brand activators beïnvloeden zij de toekomst en maken ze onderscheid door leidende creativiteit te combineren met kennis en ervaring.

 

www.tincpr.com

www.xite.tv

www.facebook.com/tincpr

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie