TMG: Geld over houden met Metro Geld
26-11-2013 13:18:54 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3001 | Tags:

In navolging op de succesvolle bijlagen Metro Mode en Metro Wonen introduceert Metro vandaag Metro Geld. In deze nieuwe bijlage vinden Metrolezers tips en trucs om slim het nieuwe jaar in te gaan. Alles wordt immers duurder en we kunnen ons geld maar één keer uitgeven.

 

In Metro Geld kunnen lezers een praktische check doen op de onderwerpen Auto, Zorg, Sparen versus Beleggen, Webwinkelen en de Koopkracht in 2014. Wat wordt er duurder of juist goedkoper? Daarnaast bevat de bijlage persoonlijke verhalen over financiële keuzes bij het kopen van een huis (‘Waar letten we op?‘), een kindje krijgen (‘Waar haal je slim de babyuitzet vandaan?’), afstuderen (‘Wat nu?’) en slim op vakantie gaan.

 

“Metro Geld zet kracht bij de nieuwe positionering van Metro waarbij personal finance een belangrijke pijler is. Zo’n 20% van alle Metrolezers is geïnteresseerd in personal finance. Met Metro Geld krijgt de lezer allerlei tips en trucs die er nodig zijn om slim met geld om te gaan om zo geld over te houden voor de leuke dingen in het leven.” aldus Robert van Brandwijk, hoofdredacteur Metro.

 

Over Metro
Metro wordt in Nederland van maandag t/m vrijdag gratis verspreid via NS-stations, RET Rotterdam, HTM Den Haag, Q-Park parkeergarages en Randstadrail. Metro lezers zijn over het algemeen jong, welstandig, goed opgeleid en werkzaam of studerend. Naast de gedrukte uitgave heeft Metro ook een website: www.metronieuws.nl. Metro is een onderdeel van Telegraaf Media Groep.

 

www.metronieuws.nl

www.tmg.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie