TMG: Gezond leven met Metro Gezond
07-02-2014 11:40:04 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3210 | Tags:

In navolging op de succesvolle uitgave Metro Mode introduceert Metro vandaag Metro Gezond. Metro Gezond is de eerste gratis krant die geheel in het teken staat van health en wellness en verschijnt één keer per kwartaal.

 

Hoewel gezondheid bovenaan de wishlist staat van veel mensen, is er in de media weinig aandacht voor health en wellness. Daar komt vanaf vandaag met Metro Gezond verandering in. Metro Gezond is een feelgooduitgave, te vinden in het hart van dagblad Metro, bedoeld als inspiratiebron voor een fit en gezond leven.

 

De Grote Schoonmaak is het thema van dit eerste Metro Gezondnummer. In dit nummer gaat de redactie de sportschool in met Fred van Leer en onthult Vivian Reijs haar tips voor een totale mindswitch. Terugkerende pijlers in de Metro Gezondedities zijn spiritualiteit, food, beauty en wellness. Ook is er aandacht voor spirituele reizen en gezondheidsgadgets.

 

“Metrolezers zijn bovengemiddeld geïnteresseerd in het moderne (stads)leven en zijn graag op de hoogte van alle trends op het gebied van lifestyle en gezondheid. Metro Gezond past hier perfect bij en biedt lezers alle informatie voor geestelijke en lichamelijke gezondheid”, aldus Robert van Brandwijk, hoofdredacteur Metro.

 

De Metro Gezondlezers zijn jonge, dynamische, hoogopgeleide en welstandige personen die veelal in de Randstad wonen. Daarnaast zijn ze bovengemiddeld geïnteresseerd in het moderne (stads)leven en zijn ze graag op de hoogte van alle trends op het gebied van lifestyle en gezondheid. Metro Gezond is de eerste gratis health- en wellnesskrant van Nederland en ligt vandaag op alle stations in Nederland.

 

Over Metro

Metro wordt in Nederland van maandag t/m vrijdag gratis verspreid via NS-stations, RET Rotterdam, HTM Den Haag, Q-Park parkeergarages en Randstadrail. Metro lezers zijn over het algemeen jong, welstandig, goed opgeleid en werkzaam of studerend. Naast de gedrukte uitgave heeft Metro ook een website: www.metronieuws.nl. Metro is een onderdeel van Telegraaf Media Groep.

Telegraaf Media Groep (TMG) is één van de grootste Nederlandse mediagroepen met leidende marktposities in dagbladen, magazines, online media en radio. Ook in video (producties) heeft TMG in Nederland een belangrijke marktpositie. Sterke merken en journalistieke relevantie vormen het hart van TMG. De combinatie van merk en inhoud zorgt hierbij voor een meerwaarde aan consument en adverteerder. TMG is het meest complete mediahuis van Nederland, met mediamerken en -platformen die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder. De merken van TMG weten wat er speelt in Nederland en bieden elke dag weer, 24 uur per dag relevante content.

www.metronieuws.nl

www.tmg.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie