TMG: Speurders.nl lanceert Speurders Veilingen
27-08-2013 08:19:24 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4785 | Tags:

Speurders.nl lanceert vandaag Speurders Veilingen, een veilingenconcept waarop elektronica van A-merken geveild worden met kortingen oplopend tot 80 procent. Op de veilingsite kan middels een afslagveiling worden gekocht. Dat houdt in dat gestart word met een prijs en deze geleidelijk daalt naar een bodemprijs. Binnen die periode kunnen bezoekers het geveilde product afslaan op de prijs die ze ervoor willen betalen.

 

Operationeel manager Niels Visser: “Met de toevoeging van Speurders Veilingen aan ons portfolio volgen we onze strategie om middels merkextensies kennis op te doen die complementair is aan Speurders.nl. Daardoor kunnen we het platform verder ontwikkelen en een premium service bieden aan onze bezoekers.”

 

De veilingsite is een vervolg op het succes met de dagdealsite Speurders Aanbiedingen, een van de eerste merkextensies binnen Speurders.nl. Speurders Veilingen is een samenwerking met Thuisbieden.nl. Een startup website waarbij bieders met korting een product kunnen kopen.

 

Over de samenwerking met Thuisbieden.nl zegt Axel Kenninck, Online Productmanager TMG: “De kracht van Thuisbieden.nl is de snelle startup mentaliteit en hun creatieve ondernemerschap. Deze kracht gecombineerd met  de merkwaarde en marketingmiddelen van Speurders.nl, biedt beide partijen een sterke basis voor een samenwerking.”

 

Speurders maakt al sinds 1922 adverteren voor iedereen mogelijk. De online variant Speurders.nl is in augustus 2004 gestart en richt zich op de online koop en verkoop van goederen door particulieren en bedrijven. Anno 2012 is Speurders.nl de onbetwiste nummer twee vraag- en aanbodsite van Nederland waar maandelijks meer dan 2 miljoen unieke bezoekers handelen in tweedehands producten. Speurders brengt dan ook dagelijks mensen op de been en in beweging. De ambitie voor Speurders.nl voor de komende jaren is, om die uitdager te worden waar de grote concurrent slapeloze nachten van heeft. Speurders.nl is onderdeel van TMG.

 

TMG is één van de grootste Nederlandse mediagroepen met leidende marktposities in dagbladen, magazines, online media en radio. TMG heeft een leidende positie op (mobiel) internet en in combinaties van mediumtypen (crossmedia). Ook in video (producties) heeft TMG in Nederland een belangrijke marktpositie. Het medialandschap is volop in beweging. TMG verandert waar mogelijk continu mee om zo merken en mensen te blijven verbinden. TMG is het meest complete mediahuis van Nederland, met mediamerken en -platformen die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder.

veilingen.speurders.nl

www.tmg.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie