Top 1000 Allertijden van start bij het nieuwe Radio Veronica
03-12-2013 16:39:44 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4616 | Tags:

 

Op 6 december om 12 uur gaat Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden van start. De lijst met de mooiste muziek ooit gemaakt start dit jaar vanaf een historische locatie: de Norderney, het beroemde Veronicaschip. Radio Veronica dj Erik de Zwart zal daar het startsein geven voor de Top 1000 Allertijden, samengesteld door de luisteraars van Radio Veronica.

 

Het beroemde zendschip de Norderney staat niet alleen aan de oosprong van Radio Veronica, ook de eerste uitzending van de Top 100 Aller Tijden, de voorloper van de huidige Top 1000 Allertijden van Radio Veronica kwam in de jaren '60 vanaf het legendarische schip. Radio Veronica brengt de Top 1000 Allertijden nu dus terug naar de plaats waar de lijst bijna 50 jaar geleden begon. De eerste uren van de lijst der lijsten staan dan ook in het teken van deze historische locatie.

 

Zo hoor je elk uur een andere Radio Veronica dj vanaf het schip aan de kade van het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. Tussen 12.00 en 18.00 uur nemen, naast Erik de Zwart, dj’s Rick van Velthuysen, Rob van Someren, Lindo Duvall, Patrick Kicken en Mark van der Molen de start van Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden vanaf de Norderney voor hun rekening. Ook zijn er jingles en oude fragmenten uit de tijd van het zendschip te horen en wordt elk uur de Top 1000 Allertijden Quiz gespeeld.

 

Luisteraars bepalen tijdens ontknoping de nummer 1

De afgelopen weken hebben luisteraars van Radio Veronica hun favoriete Top 1000 hits via sms, de Top 1000 app, de website óf via een stembiljet van het Top 1000 Campagneteam in het land doorgegeven. Coldplay met Clocks, November Rain van Guns N’ Roses en Bohemian Rhapsody van de band Queen kregen de meeste stemmen, maar tot een uur voor de ontknoping van de lijst, op 13 december om 16.00 uur, bepalen luisteraars van Radio Veronica welke van de drie hits uiteindelijk op nummer 1 in de Top 1000 Allertijden 2013 terecht komt.

 

De complete lijst is te vinden op Radioveronica.nl. De Top 1000 Allertijden: van  6 december tot en met 13 december bij het nieuwe Radio Veronica. Op 14 december wordt de Top 100 van de Top 1000 Allertijden nogmaals uitgezonden.

 

Radio Veronica
Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen. Check www.radioveronica.nl voor de frequenties in jouw gebied.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

 

www.radioveronica.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie