Top 5 nieuwe gadgets die 2014 leuker en makkelijker maken
27-01-2014 13:13:59 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3460 | Tags:

Op de recente Computer Electronics Show in Las Vegas zijn al vele nieuwe ontwikkelingen en producten aangekondigd maar Conrad.nl heeft een top 5 samengesteld van de nieuwste producten die nu al verkrijgbaar zijn. Deze top 5 bevat de nieuwste elektronica en gadgets die ons leven dit jaar leuker en makkelijker gaan maken.

 

DAB+ radio: storingsvrije digitale radio via de ether

In 2013 zijn veel Nederlandse radiozenders over gegaan op DAB+ oftewel digitale radio via de vrije ether. Hierdoor zijn radiozenders beter te ontvangen en is het geluid kraak- en storingsvrij. Bovendien zijn er nieuwe, specialistische radiostations toegevoegd waardoor er meer keuze is.

 

Dirt Devil Spider robotstofzuiger

Robotstofzuigers zijn alweer enige tijd op de markt maar deze nieuwe Dirt Devil kenmerkt zich door de speciale borstels waarmee zelfs de meest lastige hoekjes schoongemaakt worden. Met een gebruiksduur van 60 minuten is er voldoende tijd om de kamer te reinigen.

 

Socam UltiMate actiecamera

De Socam UltiMate is een actiecamera die andere merken ver achter zich laat. Met zijn unieke 330° draaibare lens is de camera op allerlei manieren te monteren en legt hij elke milliseconde van de actie vast. Mis geen moment en deel het met anderen. Dat is de kern van deze social cam Socam, een uniek product dat door Conrad ontwikkeld en op de markt gebracht is.

 

Arduino Yun

De nieuwste generatie Arduino is de Yun, een microcontroller board gebaseerd op de ATmega32U4 en de Atheros AR9331.

Achtergrond-informatie (Wikipedia): "Met Arduino is het mogelijk apparaten en objecten te creëren die reageren op hun omgeving door middel van digitale en analoge inputsignalen. Op basis van deze input kan een Arduinoschakeling autonome actie initiëren door het afgeven van digitale en analoge outputsignalen."

 

NFC-tags

Near Field Communication of NFC is een contactloze communicatiemethode die gebruikmaakt van de ISM-frequentieband. Dankzij NFC-tags kunnen we smartphones met één simpele tikbeweging bedienen of er zelfs betalingen mee doen.

 

Over Conrad.nl

Conrad Electronic Benelux (Conrad.nl) is een dochter van Conrad Electronic SE Duitsland en is gevestigd in Oldenzaal. Conrad is met een assortiment van meer dan 300.000 artikelen Europa's grootste webwinkel in elektronica en techniek. De deskundige medewerkers en de ervaren technische dienst zetten zich dagelijks in om de verwachting van klanten te overtreffen.   

 

www.conrad.nl

www.conrad.be

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie