Top Gear en Ranking the Cars op Veronica's vrijdagavond in april
13-03-2014 15:25:02 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6673 | Tags:

 

 

Vanaf april domineren auto’s de vrijdagavond van Veronica, met een nieuw seizoen Ranking the Cars en verse afleveringen van Top Gear. Op 11 april start Ranking the Cars, gepresenteerd door Tess Milne. Hierin zoekt het Veronica-gezicht bekende en onbekende eigenaren op van bijzondere auto’s om het verhaal hierachter te ontfrutselen. Vanaf 4 april zendt Veronica het nieuwste seizoen uit van het populaire Top Gear. Hieraan voorafgaand zijn er twee nieuwe specials te zien, namelijk Top Gear Sydney Special op 21 maart en Top Gear Worst Car Special op 28 maart.

 

Ranking the Cars

Ranking the Cars was eerder al te zien bij Veronica met Lauren Verster als presentatrice. Nu is het aan Veronica-gezicht Tess Milne om in Nederland langs trotse eigenaren van opvallende auto's te gaan en te achterhalen waarom ze juist voor die wagen hebben gekozen. De verhalen van de autobestuurders zijn vaak zo bijzonder dat het de kijker direct laat zien wat de achtergrond is van zowel de auto als de eigenaar. Van stoere racewagen tot klassieke oldtimer, alles komt voorbij onder het toeziend oog van Tess. Ook de auto’s van BN’ers komen voorbij, zoals de BMW Cabrio van Lieke van Lexmond en de auto van Najib Amhali.

 

Top Gear

Voordat Veronica start met het nieuwste seizoen van Top Gear, zijn er twee nieuwe specials te zien op de zender. Op 21 maart wordt de Top Gear Sydney Special uitgezonden waarin Jeremy Clarkson en James May een autofestival in Sydney hosten. Samen met gastheren Shane Jacobsen en Steve Pizatti vermaken ze een publiek van 40.000 Top Gear-fans. Op 28 maart is de Top Gear Worst Car Special te zien. Jeremy Clarkson en James May gaan dan samen op zoek naar 's werelds slechtste auto aller tijden.

 

Vanaf 4 april is seizoen 21 van Top Gear te zien bij Veronica. Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken hierin weer de mooiste auto’s, zoals de McLaren P1 en de Porsche 918. Uiteraard worden er verschillende nieuwe wagens getest, waaronder een nieuwe vorm van een hypercar en drie nieuwe Duitse hatchbacks. Onder anderen James Blunt en Aaron Paul, nu in de bioscoop te zien in de film Need for Speed, komen dit seizoen op bezoek bij de drie mannen.

 

Veronica Cars

Op het nieuwe online channel Veronica Cars (www.veronicatv.nl/cars) zijn de snelste bolides en de laatste technische snufjes op het gebied van auto’s te vinden. Er worden vette autovideo’s, -foto’s en -nieuws gebundeld, onder andere van de autoprogramma’s Top Gear, Veronica Formule 1 en Ranking the Cars. Zo zullen op het online channel exclusieve reports van Ranking the Cars, fragmenten van de Formule 1-races en natuurlijk de leukste clips van Top Gear te zien zijn.

 

Ranking the Cars wordt geproduceerd door Silver Spirit Pictures

 

www.veronicatv.nl/rankingthecars

www.veronicatv.nl/topgear

www.veronicatv.nl/cars 

www.veronicatv.nl

www.sbs6.nl

 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!