Topcast in eerste webserie Home Sweet Home
11-12-2013 13:39:44 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3481 | Tags:

Topcast in eerste echte webserie van Nederland: Home Sweet Home. Met o.a. Isa Hoes, Medina Schuurman, Kitty Courbois, Chiem van Houweninge en Niels Gomperts

 

Home Sweet Home, de webserie: acht mini-feel good movies over het gezin Van Rapenburg waarin geluk, verdriet, verwachting en teleurstelling zich in een razend tempo afwisselen. Vanaf 11 december volgt wekelijks een nieuwe webisode op www.kenjehypotheek.nl en YouTube.

 

Hartsvriendinnen of liefdesrivales?
Britt van Rapenburg en haar buurvrouw Maggie zijn al jaren hartsvriendinnen. Ze delen lief en leed. Na het overlijden van Britt's man heeft Maggie zich ontpopt als tweede moeder voor Britt's kinderen Fabian en Julia. Britt is als kostwinner een succesvolle tv-kok en kookboekenschrijfster. Dan komt Rogier in haar leven. Fabian en Julia reageren koel op de nieuwe liefde van hun moeder. Ook Britt's vader en moeder hebben zo hun twijfels. Wanneer Maggie aankondigt te gaan scheiden en openlijk flirt met Rogier komt de vriendschap tussen de twee vrouwen op scherp te staan.

 

Cast
Britt van Rapenburg (Medina Schuurman) - Maggie van Slingerlandt (Isa Hoes) - Rogier de Wit (Mark Ram) - Oma (Kitty Courbois) - Opa (Chiem van Houweninge sr.) - Fabian van Rapenburg (Niels Gomperts) - Julia van Rapenburg (Heleen Mineur) - Regisseur Berrie (Mike Libanon) - Elvira van Zanten (Nuria Zantman).

 

Over Kenjehypotheek.nl
De webserie is gemaakt in opdracht van Stichting Kenjehypotheek. Elke webisode eindigt met een vraag van een van de personages over een bepaald woonthema. De kijker kan vervolgens meer informatie vinden over het betreffende thema op de website Kenjehypotheek.nl, een niet-commercieel platform. Kenjehypotheek.nl is een initiatief van Obvion Hypotheken, Aegon, De Hypotheekshop, Vereniging Eigen Huis en Dukers & Baelemans. Home Sweet Home is hiermee de eerste Nederlandse webserie die door het bedrijfsleven is gefinancierd, een trend die in Amerika al gangbaar is.

 

www.facebook.com/homesweethomedewebserie

www.kenjehypotheek.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                   Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/80039