Totaal TV organiseert verkiezing - Wat is de beste digitale zender van 2013?
20-08-2013 13:35:43 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3559 | Tags:

Meer dan acht van iedere tien Nederlandse huishoudens heeft inmiddels digitale televisie. Voor tv-gids Totaal TV reden om voor het zesde achtereenvolgende jaar de Verkiezing beste digitale zender te organiseren.

 

24Kitchen werd vorig jaar uitgeroepen tot de beste digitale zender. De lijst met digitale televisiekanalen waarop dit jaar door de lezers van Totaal TV gestemd kan worden, is samengesteld door de redactie van de tv-gids. Gaat de prijs dit jaar naar een van de digitale zenders van de publieke omroepen, een themakanaal van Discovery of National Geographic of naar populaire zenders als TNT, TV 538! of RTL Crime? Via www.totaaltv.nl/verkiezing kan tot 14 september gestemd worden.

 

Totaal TV biedt een uniek overzicht van 105 tv-zenders. In deze tweewekelijkse televisiegids is er daarnaast ruim aandacht voor alle ontwikkelingen rond het digitale tv-kijken van nu, de meest actuele informatie van alle providers én de laatste ontwikkelingen op het gebied van 3D-tv, flatscreens en (televisie-)ontvangers.

 

www.totaaltv.nl/verkiezing

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie