TradersOnly neemt Tradzster over
17-07-2014 12:02:01 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4078 | Tags:
 
Caesar Capital, actief als online broker onder de merknaam TradersOnly, heeft een overeenkomst getekend om het Tradzster handelsplatform over te nemen van Capital Intervest.
 
 
Capital Intervest werd in 2006 opgericht door Robbert Boutkan en specialiseerde zich in de automatische orderverwerking voor de financiële markten. Met die focus werd ook het Tradzster handelsplatform ontwikkeld. Na de overname zal Tradzster voortaan deel uitmaken van de groep van Caesar Capital
 
 
Robbert Boutkan, CEO van Capital Intervest: "Wij zijn verheugd dat een sterke speler als TradersOnly het Tradzster-handelsplatform wenst te exploiteren ter verdere ondersteuning van haar groei. Door de handelsmogelijkheden en lage tarieven van TradersOnly te combineren met de technologie van Tradzster denk ik dat TradersOnly zich nog steviger kan positioneren en onderscheiden van de concurrentie."
 
 
Caesar Capital werd in 2010 opgericht door Maarten Verheyen en Yves Bovin. De groep is vanuit het Limburgse Weert actief als online broker onder de merknaam TradersOnly. De online broker kende de afgelopen jaren een explosieve aangroei van cliënten. Vooral actieve beleggers kennen de weg naar TradersOnly omwille van de lage transactiekosten, het superieure handelsplatform en de intensieve opleidingen en trade ideeën die hen gratis worden aangeboden.Yves Bovin, CEO van Caesar Capital: "De overname van Tradzster is een volgende stap in onze groeistrategie. Wij zullen het innovatieve Tradzster handelsplatform volledig richten op autotrading. Dit is een snelgroeiende niche in de markt die op steeds meer interesse bij beleggers kan rekenen. Met deze overname zetten we een unieke strategieshop in de markt waarbij particuliere beleggers de weg kunnen vinden naar de beste signaalaanbieders uit de financiële wereld."

 

 

www.tradzster.com/nl

www.tradersonly.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie