Traffic Radio Carclassics Top 100 vanaf AutoWeek live
04-06-2014 16:56:53 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3155 | Tags:

Op Tweede Pinksterdag zendt verkeerszender Traffic Radio voor het derde achtereenvolgende jaar de gehele dag de Carclassics Top 100 uit. De hitlijst komt de gehele dag live vanaf het nieuwe auto-evenement op het RDW terrein in Lelystad, AutoWeek live.

 

De Carclassics Top 100 brengt een uniek overzicht van de 100 favoriete platen die automobilisten graag in de auto willen horen. De unieke hitlijst wordt geheel door automobilisten zelf samengesteld. Tijdens AutoWeek live kunnen, op zaterdag 7 juni en zondag 8 juni, exclusief de laatste stemmen worden uitgebracht. De compleet samengestelde lijst wordt dan vervolgens op Tweede Pinksterdag van 10.00 tot 19.00 uur uitgezonden op Traffic Radio. De presentatie is in handen van Ron Lemmens en Werner Steenbergen.

 

Vorig jaar kwam Radar Love van de Golden Earring naar voren als de ultieme autoplaat en de nummer 1 in de Carclassics Top 100.

 

AutoWeek en Traffic Radio werken al vanaf de start van de verkeerszender samen. Zo brengt de redactie van AutoWeek elke dag op Traffic Radio het laatste autonieuws in een speciaal bulletin. Deze bulletins zijn ook via podcast te beluisteren en worden al meer dan 15.000 keer per maand gedownload.

 

Traffic Radio

Traffic Radio is dé verkeerszender van Nederland. Het station speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt.

 

Traffic Radio is overal te beluisteren via internet (www.trafficradio.nl) en onderweg via de gratis app voor iPhone en Android of rechtstreeks via de Traffic Radio player

 

www.trafficradio.nl/player

www.trafficradio.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie