Traffic Radio samen met RTL7 in teken Dakar 2014
29-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4363 | Tags:

Verkeerszender Traffic Radio doet vanaf 5 januari uitgebreid verslag van de beroemdste en zwaarste rally ter wereld; Dakar.De rally, waaraan deze editie meer dan 400 voertuigen deelnemen, vindt plaats van 5 tot 18 januari in Argentinië, Bolivia en Chili. In een uniek samenwerkingsverband met de RTL GP redactie verslaat sportjournalist Rick Winkelman op Traffic Radio dagelijks de rally in speciale Dakar updates. Naast Winkelman laten ook zijn collegae commentatoren hun stem horen op Traffic Radio en wordt er geschakeld met Allard Kalff en Tom Coronel, die in de rallykaravaan aanwezig zijn. Verder kan de Dakar-liefhebber bij RTL 7 terecht, waar vanaf 4 januari tot en met 19 januari rond 22.30 uur de rally in beeld wordt gebracht.

 

Op 5 januari 2014 start de rally in Rosario (Argentinië) en zal via Bolivia uiteindelijk op 18 januari finishen in Valparaiso (Chili). Rick Winkelman zal gedurende deze periode dagelijks verslag doen in het spitsprogramma Traffic Radio LIVE!  In de ochtenduitzending, tussen 07.00 en 09.00 uur, wordt het actuele Dakar nieuws van de avond en nacht gebracht. In de middaguitzending van 16.00 tot 18.00 uur doet Rick live verslag en zal er vooruit worden geblikt naar de avonduitzending van RTL GP. Als er aanleiding voor is zal bovendien Breaking Dakar nieuws direct worden gebracht op Traffic Radio.

 

De Dakar Rally blijft één van de allermooiste evenementen om te verslaan, zeker als je dit voor zowel radio als televisie mag doen”, aldus Traffic Radio presentator en RTL verslaggever Rick Winkelman.

 

Gedurende Dakar zullen bovendien twee speciale edities van het programma Winkelman Op Wielen (WOW) worden gemaakt. Deze twee uur durende uitzendingen staan geheel in het teken van Dakar. Met interviews, gasten in de studio en uiteraard het laatste Dakar nieuws. Alle Dakar updates en de speciale editie van WOW worden door Traffic Radio vervolgens via iTunes en de website van Traffic Radio beschikbaar gesteld in podcast.Ook in de dagen voorafgaand aan de rally verschijnen speciale Dakar-podcasts.

 

Lars Schotanus van Traffic Radio: “We zijn blij met deze unieke samenwerking met onze buren RTL op het Media Park. Daarnaast is dit een mooie opwarmer voor de lancering van onze nieuwe internet sportzender in 2014!”

 

Traffic Radio
Traffic Radio is dé verkeerszender van Nederland. Het station speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt.

 

Traffic Radio is overal te beluisteren via internet en onderweg via de gratis app voor iPhone en Android.

 

www.trafficradio.nl

www.rtl7.nl    

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie