Traffic Radio past programmering aan in verband met nucleaire top
20-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3146 | Tags:

 Traffic Radio heeft de dagelijkse programmering van 23 maart tot en met de ochtend van 26 maart aangepast in verband met de verkeersmaatregelen die zijn genomen tijdens de nucleaire top (NSS) in Den Haag.

 

Vanaf 23 maart 16.00 uur komt Traffic Radio met extra bulletins en voor zowel 24 t als 25 maart staan extra lange live-uitzendingen op stapel om reizigers zo optimaal mogelijk te informeren en te adviseren. 

 

Presentatoren Ron Lemmens en Werner Steenbergen houden luisteraars maandag van 7.00 - 12.00 uur en dinsdag van 15.00 - 18.00 uur op de hoogte van de actuele situatie op de weg en het spoor. Tijdens deze extra lange live-uitzendingen wordt continue geschakeld met o.a. de VerkeersInformatieDienst (VID), NS, Rijkswaterstaat en reizigers onderweg.

 

“We nemen geen enkel risico. Omdat de werkelijke verkeersituatie tijdens de top zelfs door deskundigen lastig is in te schatten, zullen we er gewoon zijn voor onze luisteraars,” aldus Lars Schotanus van Traffic Radio.

 

Traffic Radio is onderweg te beluisteren via gratis apps voor iPhone en Android, de website www.trafficradio.nl of rechtstreeks via de Traffic Radio player www.trafficradio.nl/player

 

www.trafficradio.nl