Transfermarkt.nl - het nieuwe voetbalportaal van Nederland
10-02-2014 11:34:01 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3108 | Tags:

De grootste voetbalwebsite van Duitsland www.transfermarkt.de is vanaf nu ook in Nederland van start gegaan en lanceert met  www.transfermarkt.nl een Nederlandse versie van het succesvolle voetbalportaal. Vanaf 10 februari krijgen de leden op Transfermarkt.nl alles mee over voetbal vanuit het Nederlandse oogpunt: transfers, geruchten over wissels, uitgebreide spelersprofielen, marktwaardeschattingen en een veelvoud van allerlei soorten statistieken - de omvangrijke voetbaldatabank van Transfermarkt laat niets te wensen over.

 

"Het verheugt ons zeer dat wij transfermarkt.nl ook in het land van onze eeuwige rivaal kunnen presenteren. Praktisch gezien heet Transfermarkt in Nederland ook Transfermarkt en via deze website kunnen Nederlandse voetbalfans zich dagelijks over voetbal laten informeren," aldus Thomas Lintz, die de internationale websites van Transfermarkt coördineert. 

 

De databank van Transfermarkt omvat meer als 300.000 spelers, 33.000 trainers, meer als 4.000 spelersmakelaars en houdt statistieken bij van circa 330 competities. Daarmee bezit Transfermarkt over een van de grootste voetbaldatabanken ter wereld.

 

Het internetportaal Transfermarkt.de is wereldwijd een van de succesvolste voetbalportalen, waarop dagelijks zo'n 2 miljoen bezoekers rondstruinen om zich over transfers, marktwaarden, wisselgeruchten te laten informeren en mee te discussiëren. Inmiddels heeft Transfermarkt ook websites in Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Italië, Turkije, Polen en Spanje.

 

www.transfermarkt.nl

www.transfermarkt.de 

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie