Travelandshop.nl: Vakantiegangers kunnen nu thuis al taxfree-shoppen
08-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4397 | Tags:

Taxfree shoppen wordt nu ook troublefree shoppen, want Travel and Shop maakt het vanaf nu mogelijk om thuis al taxfree te shoppen zodra je het vluchtnummer in huis hebt. Op basis van naam en Transavia.com-vluchtnummer genereert de site travelandshop.nl een taxfree-code waarmee direct belastingvrij gewinkeld kan worden in de uitgebreide webshop. De bestellingen worden vervolgens thuisbezorgd, desgewenst al voor de vakantie.

 

Taxfree shoppen blijft heel populair onder vakantiegangers. Dat is niet verwonderlijk, want met de recente btw-verhoging betekent taxfree: liefst 21% korting. Vakantiegangers die met het vliegtuig reizen hoeven nu niet meer hoog in de lucht te bladeren in het magazine om iets uit te zoeken of met hun aankopen te slepen, want wie een vlucht geboekt heeft, kan nu vooraf taxfree shoppen op het internet. Travelandshop.nl maakt dit mogelijk.

 

Travelandshop is een nieuw initiatief van Airshop; een wereldspeler die het taxfree-assortiment verzorgt aan boord van onder meer Arke, Transavia.com, Thomas Cook, Luxair en Air Europa. Het bedrijf ziet 'Travel and Shop' als een extra service aan de reiziger die vaak al met veel bagage op weg is. Daarnaast krijgt de reiziger op deze manier veel meer tijd om tot een goede keuze uit het fraaie assortiment te komen. Taxfree shoppen wordt op deze manier ook webshoppen en zo worden de twee snelst groeiende vormen van winkelen binnen één formule samengebracht

 

www.travelandshop.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie