Treatwell bezorgt last minute Valentijnscadeau binnen negentig minuten
13-02-2014 17:11:16 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3262 | Tags:

 

Cadeau vergeten voor je geliefde op Valentijnsdag? Het kan de beste man overkomen. Uit onderzoek blijkt dat 61 procent van de vrouwen wel eens ontevreden is geweest over hoe haar wederhelft haar heeft verwend op Valentijnsdag. Ook blijkt uit onderzoek dat de helft van de mannen vergeet om iets verrassends te arrangeren. De oorzaak is simpel: mannen zijn helemaal niet bezig met Valentijnsdag.

 

Daarom komt boekingssite Treatwell.nl met een oplossing voor mannen die op het laatste moment toch nog hun geliefde willen verrassen en natuurlijk ook voor alle anderen die een loved one willen verwennen : het Waanzinnige Valentijnsdag Reddingspakket. Hierin zit een Valentines Gift Card in fraaie geschenkverpakking voor een behandeling ter waarde van €25, €50, €75 of €100.

 

Reddingspakket voor Valentijnsdag

Het Treatwell Reddingspakket is alleen in Amsterdam te bestellen. Medewerkers van Treatwell zullen op 14 februari de hele dag, tussen tien uur s’ochtends en tien uur s’avonds, door de stad rijden op scooters om een bezorgtijd van anderhalf uur te kunnen garanderen. De giftcard kan door de ontvanger in kwestie worden ingewisseld op de Treatwell site voor een knipbeurt, schoonheids-, nagel- of wax-behandeling. Ook leuk om samen een (privé)saunabezoek, (duo)massage of chocoladepakking te boeken. Alleen al in Amsterdam heeft Treatwell meer dan 250 aangesloten salon's.

 

Virtuele giftcard

Wie niet in Amsterdam woont, kan nog steeds last minute bij Treatwell terecht. Treatwell biedt namelijk een virtuele giftcard aan. De giftcard is te koop op de Treatwell site en wordt per e-mail verzonden . Heb je iets langer de tijd dan kan je de gift card ook in een envelop of mooie geschenkverpakking in heel Nederland laten bezorgen bij degene die jouw treat verdient.

 

Snel geregeld

Mede-oprichter Jan Willem van Boeckel bedacht het idee voor het Treatwell Reddingspakket toen hij vorig jaar op het laatste nippertje nog een cadeau moest kopen voor zijn vrouw. “Destijds was het echt een race tegen de klok. Ik was heel blij geweest met de mogelijkheid een cadeau door Treatwell te laten bezorgen, met daarbij een kaartje waarop je meteen een paar lieve woorden kunt schrijven voor de vrouw van wie je zoveel houdt.”

 

Hoe werkt het?

1. Surf naar http://bit.ly/valentinestreatwell

2. Selecteer de Gift Card naar keuze

3. Geef aan dat je het wilt laten bezorgen

4. Binnen anderhalf uur staan we bij je op de stoep

5. Happy Valentine’s day!

 

De website Treatwell

Treatwell.nl, de boekingssite voor health, body & hair, werkt zoals Booking.com voor hotels: je selecteert een behandeling, bijvoorbeeld een knipbeurt bij de kapper, een nagelbehandeling of een massage, en je boekt deze direct online in de agenda van de salon. Per stad en per categorie kunnen klanten ontdekken waar de leuke plekjes zijn in de stad om aan hun uiterlijk te werken of eens lekker te ontspannen. Elke boeking wordt begeleid door het eigen klantenservice team, bereikbaar 7 dagen per week tot 22 uur. Treatwell biedt lokale ondernemers uit de beautybranche een eigen plek op het internet waar consumenten hun salon kunnen vinden én er direct online kunnen reserveren.

 

Het bedrijf Treatwell

Treatwell is opgericht door een viertal bewezen succesvolle (serie-) ondernemers: Laurens Groenendijk, Jan-Willem van Boeckel, Erik Wienk en Martijn Rozendaal. Het team heeft hun startup zelf gefinancierd met circa 1 miljoen euro. De oprichters hebben niet alleen aan de wieg gestaan van het succes van online marktplaatsen Just-Eat.com en Booking.com, maar hebben ook internationaal hun sporen verdiend in online, sales, branding in de health & beauty branche, waaronder bij Unilever en Procter & Gamble.

 

www.treatwell.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam