Tv-spot BVH voor Amnesty rond start Olympische Winterspelen
04-02-2014 16:53:45 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3449 | Tags:

Vanaf vandaag roept Amnesty International in een TV-commercial dringend op om Poetin’s uitgelezen moment om zijn prestige op te vijzelen niet te verstoren. Dus gelieve tijdens de Olympische Winterspelen in Sochi niet te discussiëren over de vrijheid van meningsuiting, homorechten, onafhankelijke rechtspraak, milieuactivisme of persvrijheid.

 

 

Bedenkers van de campagne zijn Maarten Bakker en Peter van Zijp, creatieven bij BVH in Rotterdam. Designer/editor is Maarten van Muijen. De Tv-commercial is ook te zien rondom de openingsceremonie.

 

Over BVH Identity Driven Adverstising

BVH maakt campagnes waar commitment in zit. Campagnes die sturend zijn in plaats van volgend. Die duurzaam waarde toevoegen, omdat ze naadloos aansluiten op de overtuigingen van de club die erachter zit. Die daardoor richting geven. Campagnes zoals ‘Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder’ (winnaar SAN Accent 2013) voor Klaverblad Verzekeringen, of ‘De Zekerheid dat als het nodig is er Zorg is’ voor Zorg en Zekerheid of ‘Do not frighten President Putin’ voor Amnesty International.

 

www.bvh.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie