UNHCR kiest Ketchum
13-02-2014 13:24:57 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3455 | Tags:

De VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR vroeg Ketchum een internationale pr-aanpak te ontwikkelen rondom de actie ‘Brighter Lives for Refugees’ met de IKEA Foundation. Met het geld dat IKEA doneert legt UNHCR duurzame verlichting aan in vluchtelingenkampen.

 

Over UNHCR

UNHCR (United Nations High Commissioner for Refugees), ook bekend als de VN-vluchtelingenorganisatie, werd op 14 december 1950 opgericht door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. UNHCR waarborgt de rechten en het welzijn van vluchtelingen. In meer dan zes decennia, heeft de organisatie tientallen miljoenen mensen geholpen met het oppakken van hun leven. De organisatie heeft ook de opdracht mensen te helpen die zijn ontheemd in eigen land, of stateloos zijn. UNHCR staat op de frontlinies tijdens ’s werelds grootste humanitaire crises, inclusief die in Syrië, Mali, Afghanistan, Zuid-Sudan, de Democratische Republiek Congo en vele andere noodsituaties.

 

Over Ketchum


Ketchum is een toonaangevend communicatiebureau, actief in meer dan 70 landen. We werken samen met onze klanten om strategische doelen, creatieve doorbraken, en meetbare resultaten te behalen. Bij Ketchum benaderen we de vragen van onze opdrachtgevers altijd vanuit drie invalshoeken: markt, maatschappij en organisatie. Zo bouw je op een gedegen en duurzame manier aan een leiderschapspositie. Zo bescherm je je goede naam het beste. En zo kun je succesvol nieuwe markten te veroveren.

 

www.unhcr.org

www.ketchum.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam