Actuele outdoor campagne Sky Radio
12-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3988 | Tags:

 

 

Sky Radio start 15 september met een unieke outdoor campagne. In samenwerking met de grootste Nederlandse exploitant van reclamemasten Interbest start Sky met het inzetten van digitale megamasten, die middels een digitale now playing tekst en een artiestenfoto aangeeft welke hit er op datzelfde moment op Sky Radio te horen is.

 

Sky Radio is hiermee het eerste radiostation dat deze real-time techniek op megamasten toepast. Tienduizenden automobilisten kunnen de komende twee weken live zien welke hit op dat moment op hét nummer 1 non-stop muziekstation van Nederland te horen is.

 

Dennis Kuzee, Marketing Manager Sky Radio: "Een idee dat eigenlijk voor de hand liggend is, maar in ieder geval in Nederland nog nooit was uitgevoerd. Fantastisch om deze primeur nu met Sky bij Interbest tot uitvoer te kunnen brengen en de automobilist precies te kunnen vertellen welke hits we draaien. Dichter op het gebruiksmoment kunnen we haast niet zitten".

 

Ernst Jan Mol, Sales Director Interbest: "Wat Sky Radio de komende twee weken met de digitale billboards doet is uniek. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden. Dit is precies waarom wij samen met onze adverteerders creatieve en effectieve campagnes bedenken. Ik ben heel blij dat Sky Radio dit idee tot uitvoering brengt en wens ze een hele succesvolle campagne toe!"

 

De digitale megamasten zijn onderdeel van een landelijke campagne van Sky Radio waarbij ook online, tv en abri’s worden ingezet. De digitale megamasten staan langs de drukke verkeersaders A13 bij Delft, de A12 bij Utrecht en de A4 bij Schiphol.

 

Sky Radio is het #1 non stop muziekstation van Nederland. Met de meeste variatie voor op je werk, onderweg en thuis. Non stop de beste hits van artiesten als P!nk, Rihanna, Michael Bublé, Adele, Robbie Williams, Ilse DeLange en Katy Perry.

 

Sky Radio 101 FM is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, op diverse apps voor smartphones en tablets, Canal Digitaal, Digitenne en DAB+. Kijk op Skyradio.nl voor meer informatie.

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group.

 

www.skyradio.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie