Utrecht krijgt een eigen glossy
19-11-2013 14:04:31 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3347 | Tags:

Op 11 december verschijnt het eerste nummer van LEVEN! Utrecht, een kwartaalmagazine voor de stad en regio Utrecht.

 

LEVEN! biedt een breed platform voor winkeliers, consumenten, bezoekers, organisaties, gemeenten en bedrijfsleven. Het blad wordt helemaal gemaakt door mensen in en rond Utrecht inclusief sales, hoofdredactie, schrijvers, vormgeving en fotografen.

 

Hoofdredacteur Catelijne Gerlag: “LEVEN! is een blad met voor ieder wat wils. We willen de inwoners bereiken maar ook de bedrijven. Veel ondernemers willen op een mooie manier hun verhaal kwijt. LEVEN! wijkt in inhoud en uiterlijk af van de meeste andere regionale media. Met een meer creatieve inslag, high end vormgeving, fotografie en uitvoering en strak geredigeerd zodat het interessant blijft om te lezen. Onze teksten zijn kort en krachtig en geschreven met een scherpe pen. Een artikel moet je in een kwartier kunnen lezen. Langere content is voor de liefhebber, zoals stukken over musea, exposities, of historische onderwerpen. Dat maakt het blad voor een grote groep liefhebbers interessant.”

 

LEVEN! verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 15.000 ex. Is bedoeld voor iedereen in Utrecht, dus bezoekers en bewoners en wordt gratis verspreid in de hele regio op meer dan 500 distributiepunten. Daarnaast ontvangen meer dan 3.000 bedrijven en winkels het blad gratis voor op de leestafel, in kapsalons, ziekenhuizen, golfbanen, horeca, sportscholen, huisartsen enz.

 

Op 11 december wordt het eerste nummer gelanceerd met een feestelijke bijeenkomst bij zininn.com.

 

www.levenmagazine.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie