[Vacature] ZenithOptimedia zoekt Medior Media Planner
28-10-2015 09:40:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3945 | Tags:

Als Media Planner ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van print en Out-of-Home mediaplannen, het begeleiden van lopende campagnes en het opstellen van campagne-evaluatierapporten. Je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. Je instrueert de bij het proces betrokken verantwoordelijken en ziet toe op tijdige en juiste verwerking. Het klantenpakket waar je op komt te werken bestaat o.a. uit klanten als LVMH, Swarovski, Libresse, Edet, Demak’Up, Tempo, Plenty en Disneyland Resort Parijs.

JIJ

Een cijfermatige sterke, nauwkeurig werkende persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden. Je bent daarnaast proactief en klantgericht. Je beschikt over goede kennis van Excel & PowerPoint en over analytisch vermogen. Affiniteit met de middelen is een pre. Verder heb je:

  • 2 tot 3 jaar relevante werkervaring
  • Afgeronde opleiding Marketing, Media of Communicatie
  • Kennis van mediaplanningstools zoals Retriever en NOM
  • Goede kennis van de mediumtypes


Je bent een zelfstarter die veel verantwoordelijkheid aandurft en breder wilt ontwikkelen op andere mediumtypes. Het is een baan waar jij jezelf verder kan ontwikkelen!

WIJ

ZenithOptimedia is nationaal en internationaal een toonaangevend mediabureau en werkt voor mooie merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Garnier, LVMH, Mercedes, LOI, Puma, Guhl, Barcardi-Martini en Triodos Bank. ZenithOptimedia adviseert over en begeleidt opdrachtgevers bij alle paid, owned en earned media en allerlei andere vormen van communicatie. ZenithOptimedia is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 getalenteerde medewerkers.

WIJ BIEDEN

Veel eigen verantwoordelijkheid in een dynamische jonge omgeving. Je werkt met sparringpartners en professionals waar je van kunt leren en je werkt voor nationale en internationale A-merken. Een collegiale werksfeer waar hard wordt gewerkt aan succesvolle campagnes. We hebben marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels, social events, sportactiviteiten en flexibele start- en eind werktijden.

INTERESSE?

Herken je jezelf in het genoemde profiel? Stuur dan een motivatiebrief en je cv naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Nienke van Dijk, HR Director o.v.v. Medior Media Planner. Voor meer informatie kun je Nienke bereiken via telefoonnummer 020-4061498.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 www.zenithoptimedia.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie