[Vacature] Abovo Media zoekt een Campaign Manager
01-09-2014 20:31:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 7501 | Tags:

 

Abovo Media zoekt een

 

Campaign Manager 

 

Als analytisch persoon met sterke commerciële skills kun je als geen ander effectief campagnes adviseren, executeren, optimaliseren en rapporteren. Samen met je collega's van Mediaplanning en Strategie zorg je ervoor dat je als sparringpartner van je klanten hun doelstellingen vertaalt naar vlijmscherpe adviezen in targeting, strategie en pricing, zodat je altijd optimale campagnes weet te realiseren. 

Jij bent een teamplayer die ervaren is in de omgang met klanten en combineert je hbo-niveau met sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen. Je staat bekend als iemand met aandacht voor details en hebt veel interesse in technologie. 

Wat wij graag zien is dat je het hele campagneproces coördineert van het begin tot het einde, dus van strategische planning tot uitvoering en (tussentijdse) rapportage. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van technieken, methodieken en service vanuit Abovo Trade Desk. 

Wij hebben een zeer afwisselende fulltime baan bij een groot, jong mediabedrijf voor je. Je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar Abovo beloont niet alleen in geld: we vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want dat is goed voor onze dienstverlening én jouw carrière. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op kennisoverdracht tussen je collega's, want daar leer je het meeste van.

 

ABOVO Media is hét bureau in media, reclame en online voor honderden opdrachtgevers in heel Nederland. Ons ROTA-erkende bureau bestaat uit ruim 75 personen, ieder met zijneigen specialisme. Strategie, planning, inkoop en uitvoering zijn vaste onderdelen van ons complete pakket aan mediadiensten, dat buitengewoon breed reikt: van strategisch advies tot de productie van complete tv-commercials. Van mediaplaatsingen in print tot online campagnes. Door de bundeling van al deze disciplines en ons innovatieve karakter kunnen weonze klanten altijd een compleet pakket communicatieve diensten aanbieden. Abovo is een gezond bureau met een no-nonsense mentaliteit en heeft de ambitie, kennis enmogelijkheden om door te groeien.

 

Klik hier om op deze vacatures te solliciteren

 

www.abovomedia.nl

 

 

 23 september: Elfde Nederlands MediaNetwerk Event

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie