[Vacature] Abovo Media zoekt een Junior Crossmedia Strateeg
01-09-2014 20:10:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 7642 | Tags:

 

Abovo Media zoekt een

 

Junior Crossmedia Strateeg 

 

 

Je interpreteert briefings, analyseert doelgroepen, markten en concurrenten met alle mogelijke onderzoeksmiddelen en stelt mediastrategieën en plannen op. Dat doe je zelfstandig of in samenwerking met de strateeg, planners en/of accountmanagers. Uiteraard weet je je plannen te allen tijde prima te verdedigen, want ‘kan niet’ staat bij jou niet in je woordenboek.

Jij bent zeer geïnteresseerd in alle ontwikkelingen binnen de mediawereld en kan razendsnel onderzoek en data analyseren en interpreteren. Met je communicatieve en sociale vaardigheden op hbo-niveau zit het vanzelfsprekend wel goed en ondanks dat je een echte gedisciplineerde teamplayer bent, kun je prima zelfstandig beslissingen nemen.

Wat wij graag zien is dat je in staat bent om je helemaal vast te bijten in de materie: je puzzelt en zoekt net zolang totdat je de markt van de klant beter begrijpt dan hijzelf. Ervaring in mediaplanning zowel online als offline is een vereiste in deze functie.

Wij hebben een zeer afwisselende fulltime baan voor je, een inhoudelijk avontuur om helemaal in te groeien. De werksfeer is plezierig en open, je werkplek is heel goed bereikbaar in Hoorn en je krijgt volop ontplooiingskansen. Je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met je ervaring.

 

ABOVO Media is hét bureau in media, reclame en online voor honderden opdrachtgevers in heel Nederland. Ons ROTA-erkende bureau bestaat uit ruim 75 personen, ieder met zijn eigen specialisme. Strategie, planning, inkoop en uitvoering zijn vaste onderdelen van ons complete pakket aan mediadiensten, dat buitengewoon breed reikt: van strategisch advies tot de productie van complete tv-commercials. Van mediaplaatsingen in print tot online campagnes. Door de bundeling van al deze disciplines en ons innovatieve karakter kunnen we onze klanten altijd een compleet pakket communicatieve diensten aanbieden. Abovo is een gezond bureau met een no-nonsense mentaliteit en heeft de ambitie, kennis en mogelijkheden om door te groeien.

 

Klik hier om op deze vacatures te solliciteren

 

www.abovomedia.nl

 

 

 23 september: Elfde Nederlands MediaNetwerk Event

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie