[Vacature] Abovo Media zoekt een Online Mediaplanner
01-09-2014 20:25:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6805 | Tags:

Abovo Media zoekt een

Online Mediaplanner 

Je interpreteert in overleg met de strateeg en offline planners briefings, analyseert doelgroepen, markten en concurrenten met de beschikbare online onderzoeksmiddelen en stelt online media(deel)plannen op. In het snel veranderende online medialandschap zie je kansen en benut je mogelijkheden voor onze klanten. Uiteraard weet je je plannen te allen tijde in- en extern prima te verdedigen, zowel in mailvorm, telefonisch als face-to-face, want jij staat voor je plannen.Beschrijving: http://www.abovomedia.nl/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif

Jij bent zeer geïnteresseerd in alle ontwikkelingen binnen de mediawereld (niet alleen online) en kan razendsnel onderzoek en data analyseren en interpreteren. Je ziet mogelijkheden en denkt niet alleen maar in hokjes, verder ben je flexibel en staat het belang van de klant altijd voorop.

Wat wij graag zien is dat je gedisciplineerd en creatief weet om te gaan met het realiseren van je gedegen adviezen en kloppende informatie. Relevante werkervaring als online mediaplanner is vanzelfsprekend. Ervaring met SEO, SEA en Analytics is daarbij handig.

Wij hebben een interessante fulltime baan voor je, waarin je in een groeiend bedrijf en zeer veranderlijke markt een rustpunt en adviseur voor onze klanten kunt zijn. De werksfeer is plezierig en open, je werkplek is heel goed bereikbaar in Hoorn en je krijgt volop ontplooiingskansen. Je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met je ervaring..

ABOVO Media is hét bureau in media, reclame en online voor honderden opdrachtgevers in heel Nederland. Ons ROTA-erkende bureau bestaat uit ruim 75 personen, ieder met zijn eigen specialisme. Strategie, planning, inkoop en uitvoering zijn vaste onderdelen van ons complete pakket aan mediadiensten, dat buitengewoon breed reikt: van strategisch advies tot de productie van complete tv-commercials. Van mediaplaatsingen in print tot online campagnes. Door de bundeling van al deze disciplines en ons innovatieve karakter kunnen we onze klanten altijd een compleet pakket communicatieve diensten aanbieden. Abovo is een gezond bureau met een no-nonsense mentaliteit en heeft de ambitie, kennis en mogelijkheden om door te groeien.

Klik hier om op deze vacatures te solliciteren

www.abovomedia.nl

 

 23 september: Elfde Nederlands MediaNetwerk Event

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie