[Vacature] BBP zoekt een projectmanager voor de Twinkle100
12-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3539 | Tags:

BBP Media is met zijn merken Twinkle, MarketingTribune, Telecommerce, CCM en MarketingFacts de mediaspecialist op het gebied van customer service, e-commerce en marketing. Met de vaktijdschriften, e-mailnieuwsbrieven, awardgala’s en gerenommeerde nationale en internationale congressen en seminars zorgt BBP Media ervoor dat maandelijks meer dan 100.000 professionals op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen in hun vakgebied. BBP Media is gevestigd in Woerden. Voor een van onze uitgaven –Twinkle100 - zijn we op zoek naar een

 

Projectmanager

 

op freelancebasis voor 5 maanden met affiniteit met e-commerce en deskresearch.

 

Functietypering:

Je bent projecteigenaar van het onderzoeksproject Twinkle100. De Twinkle100 is het overzicht van de in omzet grootste online retailers, online reisaanbieders en online financiële dienstverleners. Je haalt de omzetgegevens van deze partijen boven water en schrijft profielteksten over de bedrijven. Daarnaast onderzoek je met welke toeleveranciers de topspelers samenwerken en je coördineert de inbreng van externe partijen. Je werkt samen met een junior redacteur en rapporteert aan de hoofdredacteur.

 

Functie-eisen:

·         Uitmuntende kennis van de Nederlandse taal

·         Sterk analytisch vermogen

·         Een zelfstandige werkhouding

·         Creativiteit

 

Wat bieden we?

·         Een werkplek bij BBP Media

·         Veel ruimte voor eigen creativiteit en initiatief

·         Informele omgang met je tijdelijke collega’s

·         Marktconforme vergoeding

 

Reageren?

Mail je sollicitatiebrief met cv uiterlijk op 13 maart aanstaande naar marieke@twinklemagazine.nl

 

Meer weten?

Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met Marieke Verdonk (hoofdredacteur): 0348 485 081 / 06 131 699 11.