[Vacature] Hiring RLVNT copy talent
29-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4747 | Tags:

 

Wij zijn RLVNT. Een gloednieuw on- off- through and beyond the line kind of agency. We zoeken fris, ambitieus en vooral creatief talent dat niets liever doet dan schrijven en schrijven en nog eens schrijven!

 

Dat lijkt misschien drie keer meer van hetzelfde, maar vergis je niet; de tekstschrijver die wij zoeken, gaat copy kloppen voor blogs, pr-artikelen, advertorials, social media, banner ads, scrips voor radio en TV, als ook snappy oneliners, bodycopy voor print, websites, you name it.

 

Te veel Engelse woordjes voorbij zien komen? Wen er maar aan. We werken voor zowel hele grote Nederlandse als internationaal opererende merken. En yes: we hopen toch echt dat je een aardig woordje Engels typt. Niet native hoor, maar toch wel zo goed dat onze Engelse corrector geen dagtaak aan je schrijfsels heeft, if you know what we mean.

 

Dussss… ben jij die tekstfetisjist die we zoeken? Eentje met meer dan maar één schrijfstijltje? Eentje die je eerder moet remmen woordjes te spuien dan te dwingen?

 

Top.

 

Je komt te werken in en met een team van diverse specialisten. Developers, strategen, interactive designers, nog meer copywriters, art directors, producers, oftewel: een club mensen waar de magic van af spat. Bijgestaan door collega’s van de logic kant. Dat is namelijk hoe we werken. Door ‘logic’ (media en data) te verweven met ‘magic’ (creatie).

 

Hierbij gaan we bij RLVNT niet uit van consumenten als eindstation van communicatie, maar juist van mensen als vertrekpunt. Of je nu werkt aan een website, social campagne, abri, blog of TV-commercial. Kijk maar op RLVNT.nl Dan krijg je een idee van wat we bedoelen.

 

Stuur ons je CV plus motivatie (of een linkje daar naar toe). Misschien schrijf je al wel voor een blog? Voor campagnes? Voor de lokale krant? Stuur vooral teksten mee. En wees vooral niet te verlegen. We zijn erg benieuwd naar je werk. Maak ons gek!

 

En wel via people@rlvnt.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie