[Vacature] Hiring RLVNT design talent
29-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4708 | Tags:

 

Wij zijn RLVNT. Een gloednieuw on- off- through and beyond the line kind of agency. We zoeken jong, fris, ambitieus en vooral creatief talent dat zijn of haar kick haalt uit het maken van top-notchsupercool en awesomelyindustry-innovating-earth-shaking design werk.

 

Te veel Engelse woordjes hier? Wen er maar aan. We werken voor zowel hele grote Nederlandse als internationaal opererende merken. Niet dat jij je daar druk over hoeft te maken… Je bent van de plaatjes, niet van de praatjes ;-)

 

Ben jij die on- en offline designer bent die we zoeken? Eentje met meer dan maar één stijl of skill? Een allrounder die sites, ads, beeldmerken, applicaties (en meer van dat soort spul) met een mega dosis plezier volledig uitwerkt? Van conceptvisualisatie tot en met de (laatste) pixel?

 

Top.

 

En nu niet nerveus worden en afhaken; je staat er hier niet alleen. Je komt te werken in en met een team van diverse specialisten. Frontenders, developers, backenders, interactive designers, copywriters, producers, you name it...

 

Een club waar de magic van af spat. Allemaal mogelijk gemaakt door RLVNT logic. Dat is namelijk hoe we werken. Door ‘logic’ (media en data) te verweven met ‘magic’ (creatie).

 

Hierbij gaat RLVNT niet uit van consumenten als eindstation van communicatie, maar juist van mensen als vertrekpunt. Of je nu werkt aan een website, verpakking, abri of TV-commercial. Kijk maar op RLVNT.nl Dan krijg je een idee van wat we bedoelen.

 

Stuur ons je CV plus motivatie (of een linkje daar naar toe). Misschien heb je wel een Behance.net profiel aangemaakt? Of zit je op Cargocollective.com? We zijn in ieder geval erg benieuwd naar je werk. Maak ons gek!

 

En wel via people@rlvnt.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie