[Vacature] MarketingTribune zoekt junior Webredacteur/Eindredacteur
25-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5425 | Tags:

 

Kom jij werken bij het beste marketingvakblad van Nederland, namelijk MarketingTribune (onderdeel van BBP Media in Woerden)?

 

Je bent samen met de senior eindredacteur verantwoordelijk voor goede, aantrekkelijke en in feilloos Nederlands geschreven content, zowel voor het tweewekelijkse magazine als de website MarketingTribune.nl

 

Werken met een CMS, schrijven voor het web, zoeken  naar geschikte bloggers, snel persberichten bewerken, een telefonisch interview doen. Deze werkzaamheden zijn voor jou gesneden koek.

 

Je bent een geschoolde redacteur met minimaal drie jaar ervaring en bovenmatig geïnteresseerd in (nieuwe) (social) media. Belangrijke voorwaarde is dat je goed kunt plannen en deadlines bewaken. Je valt bij ons extra in de smaak als je het leuk vindt om mooi en passend beeld te zoeken. O ja, en gezien de samenstelling van de huidige redactie gaat de voorkeur uit naar een vrouw.

 

Je komt terecht in een enthousiast en energiek team dat houdt van marketing, hard werken en veel lol maken. Je krijgt een voorlopig jaarcontract voor 32 uur per week. Salaris is afhankelijk van je ervaring en leeftijd.

 

Nieuwsgierig geworden? Mooi. Mail dan vandaag nog hoofdredacteur Sjaak Hoogkamer op sjaak@marketingtribune.nl want we hebben haast!

 

www.marketingtribune.nl

www.bbp.nl