[Vacature] MCS Public Relations zoekt een ervaren PR-consultant
12-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6451 | Tags:

MCS Public Relations zoekt een ervaren PR-consultant

 

Toe aan een nieuwe uitdaging en affiniteit met ICT? In staat om zelfstandig in een klein team te werken? Leergierig en enthousiast? Dán is MCS PR iets voor jou!

 

PR is mensenwerk én het is een vak. Het onderhouden van relaties tussen klant, bureau en de media vraagt om kennis en creativiteit, uitstekende sociale vaardigheden, een brede interesse, persoonlijke betrokkenheid en inzet. MCS PR is op zoek naar een enthousiaste en ervaren PR-consultant met ervaring in de ICT-sector.

 

MCS PR is een dynamisch full-service communicatiebureau, gespecialiseerd in PR, social media en content marketing. Onze klanten – zowel B2B als B2C – zijn actief in de technologiesector en variëren van grote multinationals tot kleine lokale ondernemingen. MCS PR heeft in de Benelux onder de naam Check Twice een samenwerkingsverband met Quadrant Communications in Gent (België).

 

Proactieve en gedreven PR-professionals krijgen bij MCS PR volop de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing.  Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van klanten over hun communicatiestrategie en geïntegreerde PR-programma’s, inclusief uitvoering. Daarnaast onderhoud je de relaties met media, bloggers en influencers. Natuurlijk bewaak je ook het budget en zorg je voor het dagelijkse accountbeheer.

 

Ben je zo’n duizendpoot, die ook nog blij wordt van ICT en gadgets? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie, inclusief curriculum vitae, naar onze algemeen directeur Peter de Groot, e-mail: peter@mcspr.nl of per post naar: MCS Public Relations, Postbus 3120, 2130 KC Hoofddorp. Even bellen kan natuurlijk ook: 023 5628208. Vraag dan naar Perlita Fränkel.

 

www.mcspr.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media en marketingcommunicatie