[Vacature] NRC Media zoekt iOS developer
29-01-2014 14:54:33 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4611 | Tags:

 

iOS developer

 

Functieomschrijving

Afdeling:
 
Het Nieuwe Media Team bestaat uit 6 enthousiaste ontwikkelaars (waaronder een iOS developer) die samen verantwoordelijk zijn voor het ontwerp, de techniek en het beheer van nrc.nl en onze apps. We werken nauw samen met de redactie, waardoor we in korte tijd aanpassingen kunnen doen aan de site om snel te kunnen reageren op het nieuws. Daarnaast verzorgen we ook grotere producties zoals nrc.nl/berry en nrc.nl/kunsthal.

Functieomschrijving:
 
Ontwikkelen van nieuwe apps voor een heel groot publiek. Beheren, verbeteren en doorontwikkelen van bestaande iOS apps van NRC, zoals de digitale edities en ‘In beeld’. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het hele proces van ontwikkeling tot publicatie in de App Store. Natuurlijk ben je nauw betrokken bij nieuwe initiatieven en het ontwerp van innovatieve apps. Door het bezoeken van meetups en (internationale) conferenties blijf je altijd op de hoogte van de laatste iOS-ontwikkelingen.
 

Functie-eisen

• HBO/WO denkniveau.
• Op de hoogte van de laatste iOS-ontwikkelingen.

Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar en woonachtig in de buurt van Amsterdam.
 

Bedrijfsprofiel

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl. Het is ons streven onze lezers te voorzien van relevante informatie op grond waarvan zij zelf meningen kunnen vormen, niet om onze eigen mening op te dringen. Naast onze journalistieke producten exploiteren wij een webwinkel en een restaurant-café. Als gevolg van de verzelfstandiging, de dagelijkse actualiteit en de externe competitie is het bedrijf dynamisch en continu in beweging.
Bij NRC Media werken ruim 360 mensen. Als werkgever hecht NRC Media aan kwaliteit, aan creativiteit en aan resultaat – of dat nu tussen negen en vijf wordt geboekt of daarbuiten.
 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke functie met uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.