[Vacature] Performics zoekt een SEA Consultant / Online Campagnemanager
22-07-2014 06:56:59 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4500 | Tags:Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een fulltime


SEA Consultant / Online Campagnemanager


rapporteert aan Head of Performics


DE BAAN

Als SEA Consultant / Online Campagnemanager adviseer je opdrachtgevers op het gebied van online advertentiecampagnes. Je vertaalt de marketingdoelstellingen van de klant naar een effectieve online campagne. Je ontwikkelt, monitort en onderhoudt de campagne zo optimaal mogelijk en overlegt continu met de klant en je (internationale) collega’s over mogelijke verbeteringen en kansen. Je zorgt dat de doelstellingen van de klant worden behaald, je maakt hiervoor gebruik van o.a. Google Adwords, Facebook, Yahoo en Bing.


JIJ

Een gedreven online marketing geïnteresseerde starter met 1 jaar zoekmachinemarketing ervaring. Je hebt uitstekende kennis van Google Adwords en social media en bent bekend met webanalyse pakketten (zoals Google Analytics). Je beschikt over analytisch inzicht en commerciële vaardigheden. Je werkt planmatig, behoudt overzicht en je kan je activiteiten goed coördineren en plannen. Je bent communicatief sterk, proactief en durft te presenteren. Je schakelt zonder moeite tussen Nederlands en Engels. Beheersing van andere talen is een pre.


WIJ

Performics is één van de toonaangevende online performance bureaus in de wereld, met vestigingen in 40 markten en ruim 1.000 specialisten in zoekmachinemarketing, social media, RTB, affiliate marketing, web analytics en conversieoptimalisatie. In Amerika staat Performics al drie jaar achtereen in de Top 100 workplaces to work en dit jaar is Performics voor de tweede keer uitgeroepen tot best search agency tijdens de European search awards.


Performics bestaat inmiddels drie jaar in Nederland en is integraal onderdeel van mediabureau ZenithOptimedia (Publicis Groupe). Met een hard groeiend team digitale specialisten werken wij voor grote internationale en nationale merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Microsoft, Twitter, Hyundai, Mercedes, Puma, Ziggo en TNT. ZenithOptimedia/ Performics is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 getalenteerde medewerkers.


WIJ BIEDEN

Een zelfstandige functie met veel eigen verantwoordelijkheid, omdat je de enige Webanalist in het team van 9 mensen bent. Bedrijf breed zijn er voldoende sparringpartners. Je werkt voor A-merken, je krijgt volop de ruimte om te ontwikkelen door middel van kennissessies en er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om jezelf te laten zien. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels, social events, sportactiviteiten en flexibele start- en eind werktijden.


INTERESSE?

Wil jij werken bij een groeiend internationaal mediabureau waar je zowel uitvoerend als adviserende een rol hebt en waar jij wordt gezien?

Stuur je motivatiebrief en CV naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Nienke van Dijk (HR Director) o.v.v. vacature SEA Consultant.

De werving- en selectieprocedure wordt door ZenithOptimedia ondersteunt.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Nienke via 020 – 406 14 98 of neem een kijkje op www.zenithoptimedia.nl of www.performics.com


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


www.zenithoptimedia.nl

www.performics.comVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie