[Vacature] ZenithOptimedia zoekt een Client Manager
06-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 10799 | Tags:

 

ZenithOptimedia is ter vervanging op zoek naar een fulltime

 

CLIENT MANAGER

 

rapporteert aan Head of Client Management

 

DE BAAN

Als Client Manager ben je hèt aanspreekpunt van de klant. Je bent verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt laten verlopen van de projecten, waarbij je altijd alert bent voor commerciële mogelijkheden. Door je goede relatie met de klant weet je wat er speelt, ben je in staat om de dienstverlening van de organisatie optimaal in te zetten en zorg jij voor een tevreden klant. Je werkt nauw samen met de verschillende specialisten binnen de organisatie en je houdt de regie in het samenwerkingsproces.

 

JIJ

Een commerciële ambitieuze relatiebeheerder in de dop die overzicht houdt over het grotere geheel. Je bent communicatief sterk, proactief en klantgericht. Met passie en gedrevenheid weet jij de functie vorm te geven en met je innemende en betrouwbare persoonlijkheid weet je klanten aan je te binden. Je maakt gebruik van je leergierigheid om je te verdiepen in de verschillende diensten van de organisatie en deze informatie je snel eigen te maken. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en je bent nog niet de ervaren doorgewinterde commerciële kracht.

 

WIJ

ZenithOptimedia is nationaal en internationaal één van de grotere mediabureaus en werkt voor grote merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Garnier, Dior, Hyundai, Puma, Guhl, Ziggo en Triodos Bank. ZenithOptimedia adviseert over en begeleidt opdrachtgevers bij traditionele & nieuwe media en allerlei andere vormen van communicatie. ZenithOptimedia is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 gemotiveerde medewerkers.

 

INTERESSE?

Herken je jezelf in het genoemde profiel stuur dan een motivatiebrief en je cv naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Nienke van Dijk, HR Manager o.v.v. Vacature Client Manager. Voor meer informatie kun je Nienke bereiken via telefoonnummer
020-4061498.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

www.zenithoptimedia.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie