[Vacature] ZenithOptimedia zoekt een Junior Online Planner
22-07-2014 07:17:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 11317 | Tags:

 

Wij zijn ter uitbreiding op zoek naar een fulltime

 

Junior Online Planner

 

rapporteert aan Onlineplanning Director

 

DE BAAN

Als Online Planner ben je, in samenwerking met een senior planner, verantwoordelijk voor het vervaardigen van online mediaplannen, het begeleiden van lopende campagnes en het opstellen van campagne-evaluatierapporten. Je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. Je instrueert de bij het proces betrokken verantwoordelijken en ziet toe op tijdige en juiste verwerking. De nadruk ligt op display, pre-rolls, native advertising, SEA campagnes. Daarnaast ben je betrokken bij de vertaalslag van digitale strategie naar de online campagnes.

 

JIJ

Een cijfermatig communicatief sterke planner met aantoonbare affiniteit met media en communicatie. Je bent klant- en resultaatgericht. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Verder heb je:

  • Maximaal 1 tot 1,5 jaar relevante online werkervaring
  • Kennis van online planningssoftware
  • Goede kennis van online mediumtypes, marketing- en communicatieprocessen

 

WIJ

ZenithOptimedia is nationaal en internationaal één van de grotere mediabureaus en werkt voor grote merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Garnier, Dior, Hyundai, Puma, Guhl, Ziggo en Triodos Bank. ZenithOptimedia adviseert over en begeleidt opdrachtgevers bij traditionele & nieuwe media en allerlei andere vormen van communicatie. ZenithOptimedia is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 gemotiveerde medewerkers.

 

WIJ BIEDEN

Een warme collegiale werksfeer waar hard wordt gewerkt aan succesvolle campagnes. Je werkt voor A-merken, je krijgt volop de ruimte om te ontwikkelen door middel van kennissessies en er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om jezelf te laten zien. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels, social events, sportactiviteiten en flexibele start- en eind werktijden.

 

INTERESSE?

Stuur je motivatiebrief en CV naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Nienke van Dijk (HR Director) o.v.v. vacature Online Planner.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Nienke via 020 – 406 14 98 of neem een kijkje op www.zenithoptimedia.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

www.zenithoptimedia.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie