[Vacature] ZenithOptimedia zoekt een Online Planner
09-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 8752 | Tags:

 

ZenithOptimedia is op zoek naar een fulltime

 

Online Planner

 

rapporteert aan Onlineplanning Director

 

DE BAAN

Als Online Planner ben je, in samenwerking met een senior planner, verantwoordelijk voor het vervaardigen van mediaplannen, het begeleiden van lopende campagnes en het opstellen van campagne-evaluatierapporten. Hierbij houd je rekening met de doelstelling, deadline en bijbehorend budget van de campagne.Je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. Je instrueert de bij het proces betrokken verantwoordelijken en ziet toe op tijdige en juiste verwerking.

 

JIJ

Een cijfermatig communicatief sterke planner met aantoonbare affiniteit met media en communicatie. Je bent klant- en resultaatgericht. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Verder heb je:

  • 1 tot 1,5 jaar relevante online werkervaring
  • Kennis van online planningssoftware
  • Goede kennis van online mediumtypes, marketing- en communicatieprocessen

 

WIJ

ZenithOptimedia is nationaal en internationaal één van de grotere mediabureaus en werkt voor grote merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Garnier, Dior, Hyundai, Puma, Guhl, Ziggo en Triodos Bank. ZenithOptimedia adviseert over en begeleidt opdrachtgevers bij traditionele & nieuwe media en allerlei andere vormen van communicatie. ZenithOptimedia is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 gemotiveerde medewerkers.

 

INTERESSE?

Stuur je motivatiebrief naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Nienke van Dijk (HR Manager) o.v.v. vacaturenummer ‘Online Planner’.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Nienke via 020 – 406 14 98 of kijk op www.zenithoptimedia.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

www.zenithoptimedia.nl