[Vacature] ZenithOptimedia zoekt een Client Executive
19-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 7820 | Tags:

 

ZenithOptimedia is op zoek naar een fulltime

 

Client Executive

 

rapporteert aan Head of Client Management

 

DE BAAN

Als Client Executive ben je verantwoordelijk voor het efficiënt laten verlopen van projecten. Door je goede interne relaties weet je op een soepele manier tijdig de juiste informatie te verzamelen. Je houdt deadlines in de gaten en behoudt de regie in het campagneproces. Je zorgt voor actuele overzichten en rapportages en voorziet de klant van de benodigde informatie. Samen in een team met de Client Director zorg jij voor een tevreden klant.

.

 

JIJ

Een accurate relatiebeheerder in de dop met minimaal 1 jaar werkervaring die overzicht houdt. Je bent accuraat, communicatief sterk en stressbestendig; je hebt cijfermatig inzicht en je bent klantgericht. Je bent een betrouwbare persoonlijkheid, weet klanten aan je te binden en afspraak is bij jou afspraak.

 

WIJ

ZenithOptimedia is nationaal en internationaal één van de grotere mediabureaus en werkt voor grote merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Garnier, Dior, Hyundai, Puma, Guhl, Ziggo en Triodos Bank. ZenithOptimedia adviseert over en begeleidt opdrachtgevers bij traditionele & nieuwe media en allerlei andere vormen van communicatie. ZenithOptimedia is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 gemotiveerde medewerkers.

 

INTERESSE?

Stuur je motivatiebrief en CV naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Nienke van Dijk (HR Manager) o.v.v. Client Executive.

 

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Nienke via 020 – 406 14 98 of neem een kijkje op www.zenithoptimedia.nl

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

www.zenithoptimedia.nl