Vacaturekrant.nl: Kans op een nieuwe baan inclusief vakantie
02-09-2013 14:41:42 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5185 | Tags:

Op 31 augustus is de najaarscampagne van Vacaturekrant.nl, dé vacaturesite voor hardwerkend Nederland, van start gegaan. Actief en latent werkzoekenden maken de komende weken bij het plaatsen van hun CV niet alleen kans op een nieuwe baan maar ook op vakanties. De campagne wordt multimediaal ingezet.

 

Een nieuwe baan én een vakantie!
De komende campagneweken komen werkzoekenden niet alleen een stap dichter bij een nieuwe baan door het plaatsen van het CV op Vacaturekrant.nl. Ook maken zij kans op een weekend/midweek bij Landal GreenParks of een wintersportvakantie naar Sneeuwkoorts in Les Deux Alpes.

 

Met deze campagne leidt Vacaturekrant.nl meer actief- en latent werkzoekenden naar de website waar het CV gemakkelijk geplaatst kan worden. Hiermee wordt een verhoging van bezoekers en actuele CV’s in de database gerealiseerd. En hoe: bij de vorige campagne werden er namelijk twee keer zoveel actuele CV’s geupload! Ook is het aantal bezoekers van Vacaturekrant.nl met 35 procent gestegen.

 

Multimediale aanpak
De campagne wordt multimediaal uitgezet op radio, in print en online. De advertenties verschijnen de komende zes weken in De Telegraaf, Sp!ts, Metro en de regionale dagbladen en en huis-aan-huis kranten van TMG. De radiocommercials zijn te beluisteren op Sky Radio en Radio Veronica. Daarnaast is er een online campagne uitgezet op diverse kanalen die aansluiten bij de doelgroep.

 

Kijk op www.vacaturekrant.nl/plaats-je-cv voor de huidige actie.

De campagne loopt tot 30 oktober.

 

Vacaturekrant.nl

Vacaturekrant.nl is met haar grote (regionale) partnernetwerk hét multimediale carrièreplatform. Vacaturekrant.nl beschikt over een uitgebreid vacatureaanbod binnen iedere branche, functiegroep, regio en opleidingsniveau, inclusief bedrijfsreviews. Met een profiel en CV worden werkzoekenden gevonden door vele werkgevers. Vacaturekrant.nl is dé vacaturesite met het grootste landelijke bereik, incl. dagbladensites (conform NOA 2011). Vacaturekrant.nl is onderdeel van TMG.

 

www.vacaturekrant.nl/plaats-je-cv

http://vacaturekrant.nl

www.tmg.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie