Verdere krachtenbundeling DutchView en Infostrada Creative Technology
09-07-2014 07:17:46 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4150 | Tags:

 

DutchView en Infostrada Creative Technology bundelen hun krachten, om zo nog beter in te spelen op de wensen van haar opdrachtgevers. Het afgelopen jaar hebben deze zusterbedrijven zeer succesvol een aantal gezamenlijke projecten uitgevoerd, zoals Utopia en FOX Sports.

 

Peter Rademaker, CEO CMI Holding (moederbedrijf DutchView en Infostrada Creative Technology), heeft aangekondigd dat beide bedrijven per vandaag geleid zullen worden door één gemeenschappelijke directie.

 

Het directieteam ziet er als volgt uit:

· Michiel van Duijvendijk - algemeen directeur

· Peter Bruggink - technisch directeur

· Nico Roest - directeur meercamera operatie

· Ralf van Vegten - directeur broadcast IT

· Karel van der Flier - sales en marketing directeur

· Daan van Pelt - HR directeur

· Frans Kranendonk - financieel directeur

 

Daarnaast is de IT-afdeling van beide bedrijven geïntegreerd en worden de salesafdelingen van beide bedrijven samengevoegd. Een volgende stap is dat de kantoren van Infostrada Creative Technology voor het einde van dit jaar verhuizen naar DutchView.

 

Stella van der Sluis, huidig CEO DutchView, ondersteunt deze krachtenbundeling en heeft besloten om het bedrijf te verlaten. Ze draagt de komende maanden haar werkzaamheden over aan de nieuwe directie.

 

Beide bedrijven blijven zelfstandige entiteiten met elk hun eigen naam. Waar relevant zullen de bedrijven als één naar buiten opereren en projecten aannemen.

 

Voornoemde samenwerking komt vooral ten goede aan programmamakers. Hoogwaardige en zeer innovatieve oplossingen worden nog meer georganiseerd rondom de wensen van onze opdrachtgevers.

 

www.dutchview.nl

www.ct.infostrada.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie