VERSvdPERS introduceert kleding met interactieve prints op basis van Augmented Reality
23-06-2014 14:06:14 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4087 | Tags:

 

VERSvdPERS introduceert een nieuw fenomeen in Nederland: kleding met interactieve prints op basis van Augmented Reality. Mirjam Buter van VERSvdPERS: "We voegen beleving toe aan (promotie- en bedrijfs)kleding door een extra virtuele laag op de kleding te creëren die zichtbaar wordt met de camera van de smartphone of tablet dankzij een speciale app. Als de print is gescand, zorgt de app voor aanvullende informatie op smartphone of tablet, zoals filmpjes, foto's, links naar websites of aanbiedingen."

 

Breed inzetbaar

De interactieve prints zijn breed inzetbaar. Denk aan evenementen, festivals, de horeca, sportclubs, bijeenkomsten, promotionele acties, productlanceringen, enzovoort. Petra Baars van VERSvdPERS: "Zie het voor je: een festivalmedewerker die een shirt draagt met daarop het logo van het evenement en een Augmented Reality-aanduiding. Een bezoeker richt zijn smartphone op de print en krijgt het programma te zien. Of een bedrijfstenue in een horecagelegenheid dat virtueel voorzien is van het menu van de dag. Maar ook een shirt dat je na afloop van een concert koopt en tot leven komt doordat er een impressie van de show aan gekoppeld is. En zelfs een shirt dat wanneer je je telefoon erop richt, je meteen in de webwinkel komt waar je hetzelfde shirt kan kopen."

 

Maatwerk

Welke content te zien is, bepaalt de opdrachtgever zelf. Er zijn talloze opties en combinaties mogelijk. In de communicatie rondom je organisatie of product leg je uit hoe het werkt en promoot je de toepassing. De print die op de kleding te zien is, kan ook worden gebruikt op andere communicatiemiddelen en is daarop tevens interactief. VERSvdPERS levert maatwerk: van concept en ontwerp tot uitvoering. Het bedrijf ontwikkelt voor iedere opdrachtgever een eigen app met de speciale technologie en kan er ook extra toepassingen aan koppelen zoals een agenda, een flyer etc. Dat biedt kansen voor extra branding.

 

Duurzaam

VERSvdPERS vindt het belangrijk om duurzaam te ondernemen. De kleding is 100% organisch en fair trade geproduceerd.

 

www.versvdpers.com

www.facebook.com/versvdperscom

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie