Victoria Koblenko wint Van Dale Gouden Talenknobbel 2013
25-09-2013 13:00:57 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6536 | Tags:

Op het tweede DRONGO festival over meertaligheid reikt Van Dale Uitgevers op 28 september de Gouden Talenknobbel uit. Deze nationale prijs voor meertaligheid gaat dit jaar naar Victoria Koblenko.

 

Victoria Koblenko wint deze prijs voor haar geweldige talenkennis. Behalve Russisch, Oekraïens en Nederlands spreekt Victoria ook Engels, Frans en Duits. Ze heeft een perfecte beheersing van het Nederlands, terwijl ze dat pas vanaf haar 13e leerde! Bovendien laat Victoria zien dat beheersing van verscheidene talen een verruiming van je kansen biedt en dat het helpt om dromen waar te maken. Meertaligheid verbindt, verrijkt en inspireert!

 

Met de ambitie om haar voorliefde voor talen verder te benutten, vonden het DRONGO festival en Van Dale in Victoria Koblenko bovendien de ideale ambassadeur voor de Gouden Taalstrijd 2014.

 

Uitreiking Van Dale Gouden Talenknobbel 2013

De uitreiking van de Van Dale Gouden Talenknobbel 2013 aan Victoria Koblenko vindt plaats op 28 september tijdens het DRONGO festival 2013 in de OBA, Centrale Bibiliotheek in Amsterdam, na  afloop van het meertalige slotconcert The Air We Breathe o.l.v. Merlijn Twaalfhoven. Het DRONGO Festival is gedurende de dag gratis toegankelijk. Voor het concert en de uitreiking in de OBA (Theater van ’t Woord) zijn kaarten te koop (€ 10,-/ € 5,-)

 

Foto Victoria KoblenkoMarcel Krijger

 

www.drongofestival.nl

www.vandale.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie