VNO-NCW komt met wekelijks opinieblad voor de tablet
16-09-2013 13:34:46 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2603 | Tags:

 Ondernemingsorganisatie VNO-NCW gaat een wekelijks opinieblad uitgeven voor tablets. De lancering is op Prinsjesdag. Forum, sinds 18 jaar het tweewekelijkse opinieblad van VNO-NCW met een oplage van 25.000, wordt daartoe uitgebreid met een volwaardig wekelijks magazine speciaal ontwikkeld voor iPad en Androidtablets als de Samsung Galaxy Tab.

 

Voor iPad en Android
Deze gratis app voor de tablet is vanaf 17 september (Prinsjesdag) te downloaden via de App Store van Apple of via Google Play voor Androidtablets. De eerste tablet-Forum wordt 's middags gepresenteerd tijdens de Prinsjesdagborrel van VNO-NCW en MKB-Nederland in Nieuwspoort, in aanwezigheid van ondernemers, politici, beleidsmakers en journalisten.

 

Frequenter, actueler en interactiever
De papieren Forum blijft bestaan, maar krijgt er dus een broertje bij. Het tablet-magazine verschijnt dertig keer per jaar. De papieren Forum komt voortaan tien keer per jaar uit. In totaal verschijnt Forum dus jaarlijks veertig keer. Ook de papieren editie is te downloaden via de kiosk van iPad of binnen de Forum-App op de Samsung Galaxy Tab.

 

Voor ondernemers, politici, beleidsmakers en media

De tablet-Forum biedt net als de papieren versie actuele en opiniërende artikelen over ondernemers en politiek, maar dan met alle extra's die je mag verwachten op een tablet als graphics, animaties, polls, video's, etc. Artikelen zijn makkelijk te bewaren en te delen via mail, twitter en Facebook.

 

Het downloaden van de app en van nieuwe edities is geheel gratis. Forum kent geen verborgen (in-app) aankopen. Opinieblad Forum is interessant voor ondernemers, politici, beleidsmakers en media.

 

www.vno-ncw.nl/opinieblad-forum-app 

www.vno-ncw.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                                Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/77537