Vodafone geeft Netflix cadeau
29-08-2014 13:16:09 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3469 | Tags:

De deur uit gaan zonder je film- of seriemarathon te onderbreken? Nieuwe én bestaande klanten van Vodafone kunnen vanaf 1 september zes maanden lang profiteren van een Netflix abonnement. Zo kun je zowel thuis als onderweg genieten van een gevarieerd aanbod aan series en films, zoals Orange is The New Black, House of Cards, Breaking Bad alsook de nieuwste Disney hit Frozen. Het is de eerste keer dat Netflix een samenwerking aangaat met een telecombedrijf in Nederland.

 

Het beste van entertainment en mobiel netwerk in één

De actie geldt voor alle nieuwe of verlengde Red, Red Super of Red Plus abonnementen en voor huidige klanten die de 1GB videobundel (á 10€ per maand) voor zes maanden activeren. Bij een 3G- of 4G-verbinding wordt er data uit de bundel gebruikt.

 

Bart Hofker, directeur Consumentenmarkt bij Vodafone Nederland: “Met Netflix brengen we entertainment dichterbij en kan je overal series en films kijken. Eind september hebben we een landelijk dekkend 4G-netwerk, dus je hoeft niet bang te zijn voor onbedoelde cliffhangers.”

 

Er kan op twee apparaten tegelijkertijd Netflix gekeken worden. Klanten die nog niet over een telefoon met 4G beschikken kunnen ook via hun 3G-netwerk of via Wi-Fi gebruik maken van Netflix. De actieperiode loopt van september tot en met december

 

Over Vodafone Libertel 

Vodafone Nederland is het tweede mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland op basis van omzet en winstgevendheid en heeft ruim 5,2 miljoen klanten per 30 juni 2014. De hoofdkantoren zijn gevestigd in Amsterdam en Maastricht en er zijn kantoren in Eindhoven, Capelle aan den IJssel, Bodegraven en Amstelveen. Vodafone Nederland maakt deel uit van Vodafone Group, in omzet een van 's werelds grootste mobiele telecommunicatiebedrijven, met 436 miljoen klanten per 30 juni 2014. Vodafone heeft momenteel deelnemingen in aandelenkapitalen in meer dan 30 landen verspreid over vijf continenten en ongeveer 50 partnernetwerken wereldwijd.

 

 

www.vodafone.nl

www.vodafone.com

www.netflix-nederland.nl

 

 

 

  23 september: Elfde Nederlands MediaNetwerk Event

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie