Vodafone gooit alle remmen los op 4G
28-08-2014 08:03:51 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3034 | Tags:


 

Vanaf 1 september biedt Vodafone alle huidige en nieuwe 4G-klanten altijd de maximaal beschikbare 4G-snelheid. Deze snelheden kunnen oplopen tot 75 Mbit/s (praktische downloadsnelheid 10-25 Mbit/s) en na de introductie van 4G+ dit najaar zelfs tot 200 Mbit/s (praktische downloadsnelheid 50-70 Mbit/s). Dit is de hoogst haalbare snelheid die klanten in Nederland kunnen ervaren op 4G. De nieuwe snelheden gelden voor zowel zakelijke als particuliere abonnementen en voor Prepaid- en Hybride-klanten.

 

Rob Shuter, CEO van Vodafone Nederland: "Het aantal klanten met een 4G-abonnement en  4G-toestel in Nederland neemt snel toe, en in september hebben we een landelijk dekkend 4G-netwerk. We willen onze klanten de beste data-ervaring bieden en daarom gaan vanaf 1 september bij ons de remmen op 4G helemaal los: geen snelheidsverschillen meer in onze abonnementen en prepaid-oplossingen. Iedereen kan de maximaal haalbare snelheid ervaren.”


Fast Forward

De uitrol van en snelheidsverhoging op 4G zijn onderdeel van het Fast Forward-programma. Met Fast Forward innoveert Vodafone zijn netwerk voor technologieën zoals 4G en 4G+ en verbetert daarnaast het netwerk voor 2G en 3G. In september 2014 zal het 4G-netwerk van Vodafone landelijk dekkend zijn. Daarnaast vergroot Vodafone de capaciteit van het netwerk op drukke locaties met de inzet van small cells.

 

www.vodafone.nl


 

23 september: Elfde Nederlands MediaNetwerk Event

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie