Voetbal International Boeken brengt Bondscoach: coaching handboek voor 16 miljoen Nederlanders
19-05-2014 13:42:50 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3599 | Tags:

Ben jij nu zo slim of is hij nu zo dom? Dat is de vraag die nu eindelijk beantwoord kan worden dankzij de nieuwe publicatie Bondscoach! Coaching handboek voor 16 miljoen Nederlanders. Iedere Nederlandse voetballiefhebber denkt bondscoach te kunnen zijn. Nu kunnen de voetbalkenners zich gaan meten aan de echte top. Wat moet een bondscoach écht beheersen om titels te winnen? Dankzij een heldere methodiek kunnen 16 miljoen Nederlanders diens werkzaamheden nu stap voor stap beoordelen.

 

Wat weet je eigenlijk van het omgaan met stress en het nemen van een penalty? Hoe praat je als bondscoach en hoe ga je met de pers om? Wint Oranje weleens een verlenging of vinden we dat een wedstrijd van 90 minuten lang genoeg duurt? Hoe kies je jouw assistenten en welke mogelijkheden heb je om aan teambuilding te doen? Wat is die beroemde Hollandse School in het voetbal eigenlijk en is die nog wel verrassend genoeg om tegenstanders mee te overrompelen?

 

Auteur Gyuri Vergouw analyseerde de functie en werkzaamheden van bondscoaches komt met een eigen MASTERPLAN. De letters van dit plan staan voor concrete activiteiten van (bonds)coaches: Missie, Aanpak, Selecteren van talenten, Teambuilding, Evaluatie van zwakke plekken (standaardsituaties, strafschoppen, mentale en fysieke weerbaarheid, 10 tegen 11), Reputatie- en relatiemanagement, (omgaan met de) Pers, Leiderschap, Assistenten en de Nederlandse School.

 

Vergouw legt in Bondscoach! De functie van de trainer van Oranje onder het vergrootglas. Eerdere sportboeken van zijn hand als De strafschop en De laatste minuut groeiden uit tot klassiekers en gaven hem de bijnaam Professor Penalty. Naast auteur van sportboeken is Vergouw in het dagelijks leven actief als management consultant en -auteur.

 

Bondscoach! coaching handboek voor 16 miljoen Nederlanders

auteur: Gyuri Vergouw

paperback, 296 blz.

Voetbal International Boeken

1e druk, 2014

EAN: 9789067970747

 

www.strafschop.nl

www.vergouw.com

www.vi.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie