[Voetbal] Nederland - Hongarije en Turkije - Nederland live bij SBS6
09-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4226 | Tags:

Het Nederlands Elftal speelt de laatste kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië volgend jaar. Op 11 oktober speelt Oranje in de Amsterdam Arena tegen Hongarije en op 15 oktober in Istanbul tegen Turkije. Oranje is al gekwalificeerd. SBS6 doet live verslag van beide wedstrijden. De voorbeschouwingen van beide wedstrijden zijn respectievelijk vanaf 20.00 uur en 19.30 bij SBS6 te zien en de nabeschouwingen beginnen om 22.20 uur en 21.50.

 

Bij de Hongaren spelen de (oud-) eredivisionisten Balázs Dzsudzsák en Krisztián Németh. De aanvaller van Roda JC was dit seizoen al vier keer trefzeker in de competitie. Voor de Hongaren is de wedstrijd van groot belang. Momenteel staan zij tweede achter Oranje en liggen dus op koers voor een plek in de play-offs. Ook de Turken maken nog kans op de play-offs. Voor Dirk Kuyt wordt het een speciale wedstrijd tegen de Turken. Hij speelt in zijn eigen Fenerbahçe ?ükrü Saraço?lu Stadium tegen een aantal teamgenoten.

 

Jan Joost van Gangelen neemt de presentatie vanuit de Amsterdam Arena en de studio in Amsterdam op zich. Ronald de Boer en Ruud Gullit zijn aanwezig als analisten. Vanuit de Amsterdam Arena en Istanbul doet Hans Kraaij Jr. de interviews vanaf het veld en Leo Oldenburger voorziet de wedstrijden van commentaar.

 

Nederland - Hongarije, 11 oktober vanaf 20.00 uur bij SBS6

Turkije - Nederland, 15 oktober vanaf 19.30 uur bij SBS6

 

www.sbs6.nl/voetbal

www.sbs6.nl  

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie